Szerelem: fehér Golf Kaliforniából

Évek óta nem fojtotta belém szót így egy autó látványa, mint tegnap este, amikor ezekre a képekre bukkantam. Szerintem korántsem lesztek úgy lenyűgözve tőle mint én, de azért megosztom veletek őket. Tulajdonképpen egy végtelenül egyszerű, de nagyszerű Golfot láthattok, csodaszép RML Snowflake (tényleg egy hópihe alakja jut róla eszembe) felniken.

A hozzá tartozó leírásból pedig azt is megtudtam, hogy egy 500 mérföldet futott 8 szelepes GTI motor van benne. (részletesen itt)

Külön érdekesség, hogy egy fotó a Tolvajtempó című film egyik helyszínének közvetlen közelében készült.


Nagyobb térképre váltás

Egy hasonlóval évekig boldogan elautókáznék…

Total
0
Megosztások
13 hozzászolás
 1. a törött rugókat meg kéne csináltatni, aztán jöhet 🙂

 2. Vasárnap sikerült hozzájutnom egy fehér golf 2-höz, mostmár meg van a csapás iorrány, hogy mikor kivakarom belőle a sok mocskot merre induljak vele.

 3. @vancello: ugyan ilyen biztos nem, mert az enyém dízel, és én a 4 lámpás frontál maradok, valamint a felni is ATS-lesz.

 4. @VwTyp1G2: A sok mocsok alatt pontosan sok a rozsda, de az nem gond, ha valakinek ez a szakmálya, jelen esetben apámnak. Viszont a motorja első átfordulásra indul, és füstmentes.

 5. @Bencesz:
  Akkor hajrá:-)
  Nekem Jetta II van, 1.6 td, majdnem egy év állás után is pöccre (első izzításra) indult, elnyűhetetlen vasak ezek 🙂
  ha kell szívesen leírom, hogy mely helyekre figyelj,illetve nézz meg rozsda miatt. (a későbbi sz*pások elkerülése végett)

 6. Első pilantásra csak az első padlólemez mind a két oldalon, valamint a belső küüszöbök is valószínű hogy a rosda áldozatává lette no de ez így nem is lenne vészes. Ami kicsit aggasztóbb, hogy régebben megtörték, és a szakszerűtlen javítás miatt az első váznyulvány a torony előtt el van repedve. Láttam már ilyet hogy az illető javítási költség miatt inkább a bontóba tolta az autót. No de nálam nincs munkadíj.

 7. @Bencesz:
  Amiket írtál is tipikus helyek, de van pár olyan rész,amire nem sokan gondolnak, pl.:
  tolótető: ha a vízkifolyócsövek nincsenek a helyükön,vagy el vannak dugulva, könnyen megeszi a rozsda a tetőt,és nem utolsó sorban az autó beázik.
  szélvédő: a kaszni pereme a kéder alatt szeret alattomosan elkorhadni, akár külső nyom nélkül is. (oldalablakok és csomagtérajtónál is)
  tank: rögzítése a pótkerékzsebnél, illetve a betöltő rész rögzítése a jobb hátsó lengéscsillapító mellett.
  A hátsó futómű rögzítési pontjait is szereti enni a rozsda.
  Remélem tudtam segíteni 🙂

 8. Hátsó futóműnél szerencsére jó, tolótetőm az meg nincs 🙂 . De az ablakokra majd rátekintek.
  Köszi az infót.

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Kapcsolódó bejegyzések
Total
0
Share