Ásatás

Egy család 9 óra ásással mentette meg ezt a több, mint 4 évtizede elfeledett T1-es Transportert a biztos pusztulástól. Az alant látható videó ezt foglalja össze negyed órában. Kellemes, egészséges és környezetbarát családi program, én már indulok is lapátot és roncsot keresni. 🙂

Total
0
Megosztások
13 hozzászolás
  1. @vancello: fantáziálni rengeteg dologról tudok. :]
    node komolyan. gondolom a motor full generál (már ha nem rohadt el a blokk), kaszni szintén újragyártandó, a gumik elöregedtek, alvázszám meg a kazsnival egyetemben rohadt el. szóval nem értem hogy mi hasznosítható lesz belőle.
    (természetesen amellett: örülök hogy van aki megment autókat.)

  2. @Süni25: bevallom őszinté, nem néztem végig, csak beletekergettem.
    na akkor pláne nem. ha papírjai kellenek, akkor nem kell hozzá kiásni. 🙂 mert kb. az egészet újra kell építeni.

  3. @vancello: azt értem, hogy restaurálás, csak szerintem rossz az alap hozzá.
    mindegy, majd beszámolsz a fejleményekről és akkor látjuk, hogy megállja a helyét az állítás.

  4. @Rocko-: Nincs olyan szerencsém. 🙂 Egyik volt szomszédom udvarában még a 2000-es évek elején állt egy T2-es, majd később egy Mk2 Escort. De fordult meg nála 603-as Tatra, Mercedes 250 CE, Velorexek, sőt egy 1938-as BMW motor is, ami a legöregebb járgány, amin valaha is utaztam. Tudok különféle udvarokban rothadó Camarot, Corvettet, Bogarat, Lancia Beta Cupét, és még pár hasonló csemegét. Majd igyekszem megörökíteni őket.

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Kapcsolódó bejegyzések
Total
0
Share