A nap gépe: UFO!

A garázsban lebegő tárgy egy Tatra 603. Egy másik világból jött el hozzánk. Egy olyan világból, amikor még tudtak szép formát tervezni. 🙂 A szomszédban évekig állt egy ilyen vas. Hatalmas és gyönyörű autó.

Kép: kustombart.blogspot.com

Total
0
Megosztások
11 hozzászolás
 1. A Tatra gyönyörű autó. Azok az osztott hátsó ablakok! Ebből aztán érdemes lenne készíteni egy modern kiadást, mint a Bogárból, Miniből stb. Amúgy ez a “garázs” valami varázsgarázs? Mi az a Tatra mellett, a Vasa csatahajó?

 2. troll leszek, azt hiszem ezt szokták mondani arra aki nem ért egyet valamivel. nekem ez az “autó” békára hasonlít, nem ufóra és egyáltalán nem szép, maximum érdekes. nem is olyan régen a szuzuki tervezett (regina néven) valami hasonló autót, szóval az sem igaz, hogy régen tudtak “szép formát tervezni”… 🙂

 3. @esoutankoponyeg: Ízlések és pofonok, hogy neked nem tetszik, attól aztán végképp nem leszel troll, főleg hogy abszolút civilizált módon fejted ki, hogy neked nem jön be. Aki azért azt mondja rólad, hogy troll vagy, az hülye, de arra meg pont nincs gyógyszer. 😎

  A békás hasonlatban amúgy tényleg van is valami. Kölyökkoromban az egyik osztálytársamék háza előtt állt egy és én akkor kifejezetten félelmetesnek láttam a fekete szörnyeteget. Felnőtt fejjel viszont nagyon szépnek látom.

 4. @esoutankoponyeg: A suzuki Regina a régi Citroen DS koppintása, csak bénább…

  szinte mindent másoltak, még a kormánykereket is.

 5. 4db sablonos mondat, és egy poros Tára kép, aminél ezer jobb van a szaktopicban, már elegendő az index címoldalra kerüléshez????
  Hmmm, tényleg gond van . . .

 6. @taxi33: A 603-on szerintem nem voltak osztott hásó ablakok, ilyen a Tátraplánok első kiadásain volt.
  Fogyasztani ellenben nagyon tudott.
  16l/100 km volt a legalacsonyabb fogyasztása.

 7. @esoutankoponyeg: nem vagy troll, korrekt vélemény, normálisan megfogalmazva.
  @qqyyqq: Valamiért mégis ide kattintottál. 🙂 Sok szép Tatrás kép van, engem ez fogott meg.
  @john.carter: ?
  @taxi33: Szerintem jobb, hogy nem készül belőle újragondolt verzió. Nem mindig sikerül jól az ilyesmi.

 8. Farmotoros Léghűtéses V8 😉
  Érdekes koncepció 😀

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Kapcsolódó bejegyzések
Total
0
Share