Vén Volvók Varázsa

Nem igazán vonta túl sok Volvo magára a figyelmemet az idők folyamán, de az egyik olvasóm – akinek a nevére már sajnos nem emlékszem, ezért elnézést kérek – megkért, hogy tegyek ki a 240-esek közül valami szépet. Onnantól ha képet keresgéltem és olyan öreg Volvóra akadtam, ami tetszett, vagy érdekesnek találtam, azt félre tettem. Most megnézhetitek Ti is ezt a pár fotót. Számomra annyi a tanulság, hogy egy fantáziátlannak tartott formatervű járgányból is lehet szép, vagy érdekes vasat faragni. Ha valaki ilyenen töri a fejét, csak bíztatni tudom.

Total
0
Megosztások
6 hozzászolás
  1. az a legszebb, hogy ezzel a batár nagy kockával a vikingek még rallyztak is.

    bár igaz, hogy fél év sötétség után már én is minden marhaságot kitalálnék kínomban 🙂

  2. Ha esetleg valaki szeretne egyet megmenteni, Pest, 8. kerületen, a Rákóczi téri vásárcsarnok mögött áll egy bordó 244DL, én fél éve járok minden nap arra, de megmozdulni azt nem láttam még. 2 évvel ezelőtt volt ott egy fehér társa is, sajnos az már nincs ott.

  3. A 2xx volvok a nagy szerelmeim, ugyan nekem kicsit újabb van, de tutira lesz kereklámpás 2xx is. A rákóczi csarnok mögött álló piros 2-est én is látom már egy ideje, gondoltam már rá, hogy hagyok rajta üzit.

  4. @Airnold: Hurrá, akkor eljutott hozzád is a bejegyzés. 🙂 Remélem tudtam segíteni ezzel a pár képpel.

    @TyerCorp01: @Wicket_Wystri_Warrick: Ha arra jártok, egy fotót nem tudnátok készíteni a “Reggeli rozsda” rovatba? Hátha tényleg megmentené valaki. Szép történet volna.

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Kapcsolódó bejegyzések
Total
0
Share