Kamion vs. Lada – ezt látni kell!

Ha egy kamion és egy Lada karambolozik, abból nem sok jót sejthetünk. Most azonban óriási szerencséje volt az orosz vas vezetőjének, nézzétek!

Total
0
Megosztások
34 hozzászolás
 1. hát bazzz…
  akciófilmbe illő jelenet 🙂
  ezentúl a csávó is ünnepli a második születésnapját 🙂

 2. Eszetlenül vezet a srác, de az őrangyalát elfogadnám! 🙂

 3. Egy ilyen baleset után le kellett volna szakadnia és/vagy szilánkosra törnie a fejének, a vezető ülésnél teljesen behorpadt az autó és az az oldal vette fel a kamionnal való ütközést is, 100-ból 1x jön ki így, hogy a csávó a saját lábán kipattan…, elképesztő mákja volt.

 4. 4es android, 12es opera, nem megy a videó. ha meg az index appot nézem, nincs kommentelés.

 5. Először jobbról előz, aztán átmegy a szembejövő sávba. Nem értik az emberek, hogy ha nem tud vezetni, akkor ne csináljon ilyen manővert, ráadásul egy Ladával…Az égieknek köszönheti az életét…

 6. A világ nyert volna vele, ha ottmarad ez a gyökér.

 7. szépen ki tudott forogni az autó, azért élte túl.
  én is születtem már újra ladában.
  köszi, őrangyal! 🙂

 8. a Ladát a hátsó kerék magasságában kapta el a kamion, az volt a mázli. ha pár centivel előrébb, akkor a srácnak reszeltek

  egyébként nemis egészen értem, hogy mit rontott el a srác, mi a fenének ment át a szembe jövő sávba? lehet, hogy holtjátékos a kormánya, nem bírta visszaszedni időben?:)

 9. @Santer: Nem hiszem, hogy holtjátékos lett volna a kormány, a csuda tudja, miért vágódott neki. Viszont az emberke majdnem holt játékos lett. 🙂

 10. nekem nagyon úgy tűnik, hogy a jobb oldalon is ült valaki, ő tuti nem szált ki…

 11. @Pilu: Szerintem ezért úszhatta meg, ha a helyén fogja az öv, eltörik a nyaka. Szerintem.

 12. Ha már átsodródott a szembejövő sávba, akkor a szántófölddel jobban járt volna mindenféle elkésett korrigálás helyett. Lehet hogy a futómű, egy két apróság sérül, de szerencsés esetben akár lábon is hazagurulhatott volna.

 13. ahogy elnezem nem a sofor szallt ki a kocibol, hanem az utas.

 14. Eredeti komment szerint a sofőr és utasa karcolás nélkül megúszta.

  Az utas hátrarepült, és beszorult.

 15. Az oké, hogy megúszta. De hogy a fenébe bénázott ekkorát? Már eleve az előzésbe sem kellett volna belekezdeni…

 16. Azt hittem, valami érdekes, de a youtube tele van ilyen ladás csattanásokkal. Elég beírni a “car crash russia” szöveget. Kb. a 150. negyed órás ilyen van már fönt csak 2012-ből is.

 17. Sávváltás közben a bal hátulja koccant a kamerás jármű jobb elejével. Megcsúszott, ellenkormányzott, de nem volt hátul már tapadás ezért átsodródott a szembe sávba.

 18. @HgGina: Nem tudom, milyen videók vannak, nem szoktam baleseteket nézni. Mondjuk rajtad kívül páran érdekesnek találták. 🙂

 19. @Lt.Dorsi: Igen a gyökér kamerás köcsög direkt rágyorsít, hogy a mellette jövő ne tudja előzni, így nem fért el rendesen és a seggét meglökte. Ha én szállok ki élve kapásból szarrá verem a kamerás köcsögöt.

 20. @Great Cornholio: nem lökte meg a seggét, erre semmi nem utal, épp ellenkezőleg, látszik, hogy a kamerás is áthúzódik a szembejövő sávba, hogy elkerülje a koccot a szabálytalanul előző ladával

 21. @Santer: még a kis koccanás hangja is hallatszik, pont annyira találja el, hogy “egyensúlyát” veszítse. Ezért ugrott meg hirtelen a ladás.

 22. @Great Cornholio: “Igen a gyökér kamerás köcsög direkt rágyorsít, hogy a mellette jövő ne tudja előzni, így nem fért el rendesen és a seggét meglökte. Ha én szállok ki élve kapásból szarrá verem a kamerás köcsögöt. “

  Igen, a felvételen látszik hogy látványosan felgyorsít az ütközés előtti pillanatokban… Az más , hogy nedves úton , tükörgumikkal nem szlalomozunk…pláne nem Ladával !
  (Mintha Én is úgy láttam volna , hogy hozzáért a kamerás kocsihoz , amikor be akart sorolni elé…)
  Egyértelmű hogy a kamerás (is) genya volt !

 23. Kibbbaszott idióta! Azt mondanám, hogy az ilyen gyökerek, pusztuljanak a Földről, de a családjukkal szemben ez inkorrekt lenne.

 24. Meg ugye mi van akkor, ha szembe mondjuk egy fiat 500 vagy hasonló jön…

 25. @Great Cornholio: “Igen a gyökér kamerás köcsög direkt rágyorsít, hogy a mellette jövő ne tudja előzni, így nem fért el rendesen és a seggét meglökte. Ha én szállok ki élve kapásból szarrá verem a kamerás köcsögöt. “

  A kamerás meg akarta végre előzni a cammogó buszt (várta a kedvező alkalmat, mert a busz és a záróvonal között kevés volt a hely), erre a köcsög jobbról (?!) befurakszik az előzésre alkalmatlan helyen, majd balesetet okoz. A kamerás helyében kirángattam volna a normális közlekedésre képtelen csávót a roncsból és lerúgtam volna a fejét.

 26. Még az esti híradóba is bekerül, én ott láttam…Egyszer én is szeretnék majd ekkora mázlit.

 27. Itt pont az mentette meg (sajnos) a mocskos “streetracer” eletet, hogy nem volt bekotve.

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Kapcsolódó bejegyzések
Total
0
Share