PÁLYANAP? Őrület ez!

A nagy médiavisszhangot kiváltó, Lada és rally imidzsromboló (mert igazából mi, a még csendes többség nem “olyanok” vagyunk) Facebook  Like-vadász oldal káros tevékenységének egyik ritka, pozitív eredményét láthatjátok alább.

Volt, aki tudta, hogy csapatni forgalommentes helyen illik, legyen az egy elhagyott havas erdei út, vagy egy versenypálya. Utóbbi mellett letéve a voksát, megrendezi   az I. Kelet-Magyarországi Pályanapot (Facebook-oldalra mutat a link) a Rabócsiringen, Máriapócson.

Itt aztán végre kiélhetik magukat a vérbeli- és a divat-Ladások – meg természetesen a más márkájú autóval száguldozók is – anélkül, hogy kárt tennének valakiben.

“A pályanap egy olyan nyílt nap versenypályán, amikor legálisan mehetsz versenypályára, és ott megtapasztalhatod a saját és autód határait, ezáltal fejlesztheted vezetéstechnikai tudásod, és egy remek napot tölthetsz el jó társaságban a hobbiddal, anélkül, hogy a visszapillantót kéne lesned, félve a büntetőpontoktól és a sárga cetliktől, nem beszélve arról, hogy nem veszélyezteted senki épségét sem.

Figyelem! Habár egyszerre több autó is van a pályán, ez NEM verseny, ezért kérünk mindenkit, hogy a gyorsabb autókat engedjétek el, a gyorsabb autók pedig legyenek türelemmel, míg biztonságos előzési pontot hagynak nekik.”

A menetrend a következő lesz:

07:00-07:30 – Kapunyitás/Regisztráció
07:30-08:30 – Eligazítás

  • Mi a pályanap?
  • Biztonsági szabályok ismertetése
  • Csoportbeosztás ismertetése
  • Pályabejárás, közben vezetéstechnikai oktatás (oktató: Rabócsi Tibor)

09:00 – Csoportok etapjai

  • 1 csoport etapja: kb. 20 perc
  • Csoportok között 10 perc szünet

A dátum: 2013.03.03. lesz, a belépő pedig 10.000 Ft-ot kóstál.

A rendezőkkel itt veheted fel a kapcsolatot: trackday.hobbiauto.hu

REGISZTRÁLNI itt lehet a rendezvényre: trackday.hobbiauto.hu/regisztracio/uj

Bízom benne, hogy az eddig barbárként viselkedő egyedek esze is megjön, és látványos autózással színesíti majd ezt a rendezvényt. 

Total
0
Megosztások
Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Kapcsolódó bejegyzések
Total
0
Share