A hétvégén Lada találkozó Tatabányán!

14. alkalommal gyűlnek össze az ország VAZtronautái Tatabányán, június 9-én, vasárnap. Az időjárás is jelentősen javul várhatóan, így semmi akadálya nem lehet a hét végére tervezett találkozónak.

“A gyülekezés szokásos módon a nagy Tesco parkolójában lesz, 8:30-9:00-ig, innen csapatos átvonulás a találkozó helyszínére. Aki nem itt gyülekezik, hanem a helyszínre jön a csoportos átvonulás előtt, attól dupla belépőt szedünk! 9 óra előtt a placcra csak a rendezők hajthatnak be.
Kérünk mindenkit a KRESZ maradéktalan betartására!
 Az elmúlt találkozókon nem volt semmi kirívó dolog, szeretnénk, ha ez így is maradna. Köszönjük!

A programot egy bemutatóval fogjuk kezdeni.
Ezt követően kerül sor a csapatversenyre, amire 3 fős csapatok jelentkezését várjuk.

Lány csapatok jelentkezését is várjuk, nekik a fizikai feladatokban könnyítés lesz (ha kérik).

Az itt résztvevő csapatok közül kisorsolunk egyet, és minden tagját megautóztatjuk 1-1 versenyautóval.

Ezt követően a szokásos ügyességi versenyre kerül sor. Jelentkezni a beléptetés után a sátornál lehet majd.A csapat- és ügyességi verseny értékelése a verseny után lesz.
A találkozó helyszínére most is várjuk a szokásos hot-dog árust.

A beugró autónként 1000 Ft. Off autóval parkolás a placc előtt kijelölt területen. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk és időben tájékoztatunk róla. Az ár magában foglalja a versenyeken való részvételi lehetőséget is.
A rendezvényen nem megfelelő magaviselet a rendezvényről való eltávolítást vonhatja maga után. 

És akkor a szokásos kötelező részek:

A találkozó területe négyzet alakú betonlapokból kirakott felületű, 6600m2. A rendezvény helye iparterület, ahol vannak veszélyes területek, úgyhogy kérünk mindenkit a fokozott figyelemre! A kiemelten veszélyes részek el lesznek kerítve, de azért figyeljünk magunkra és egymásra!  
Belépés csak kitöltött belépőlap leadása után, ezért kérünk mindenkit, aki teheti,hozzon magával már kitöltött belépőlapot a gyorsabb beléptetés érdekében!

Az ügyességi versenyen való részvétel feltétele a becsatolt biztonsági öv, és az aláírt nevezés. Az ügyességi versenyen csak műszakilag rendben levő autó indulhat. A vezetőség fenntartja a jogot arra, hogy a műszakilag nem megfelelő autót kizárja a versenyből. Kizárt autó nem mehet vissza a versenypályára. A kizárás ellen óvásnak helye nincs! Minden versenyző az aláírásával igazolja, hogy az ügyességi verseny Versenykiírásban leírt szabályait elolvasta és elfogadta. 1 ember maximum 1 autóval indulhat, de 1 autóval nevezhetnek többen, ebben az esetben a rajtszámot úgy kérjétek, hogy legyen idő átülni, tehát legalább 3-4 számmal távolabbit!

Mindenkit szeretettel várunk!”

Belépőlap és versenykiírás ITT.

Total
0
Megosztások
Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Kapcsolódó bejegyzések
Total
0
Share