Őszi utakon (képek)

Minden rendes benzinvérűnek van egy kedvenc útja. Az enyém a Vértesben található, és ha néha végiggurulhatok rajta, az többet ér számomra akármilyen másik utazásnál, teljesen kikapcsol. 

Autós blogra így való a tájkép. 

A végén mindig a hegyi levegőtől tiszta fejjel, kipihenten veszem hazafelé az utamat. Bármikor jó felhajtani az Oroszlány környékén kanyargó aszfaltcsíkra – egy része rally pálya is szokott lenni – de leginkább talán ősszel szeretek kimenni.

Ha már ott voltam, készítettem pár fotót a Lanciáról, hiszen pont egy hónapja az enyém – lényegében ez az írás is ezért született.

Érdemes volt kiszállni.
A KÉPRE KATTINTVA GALÉRIA NYÍLIK!

A kormánynál ülve készített képeket meghagytam Nektek úgy, ahogy a memóriakártyáról lementettem őket, talán Ti is kedvet kaptok egy idei utolsó szép őszi kiránduláshoz.

Többen hiányoltátok a motortérről készült képet, most pótoltam azt is. Szerintem nincs szégyenkeznivalója az öreg Themának, de a szelepfedélnél azért akad némi szivárgás.

Ezzel a képpel tartoztam Nektek.

Total
0
Megosztások
Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Kapcsolódó bejegyzések
Total
0
Share