Vendégíró: Cuore Sportivo

Gogh Roland a vancello.hu Facebook-oldalán talált meg ezzel a rövid, de velős írással, úgy gondoltam, hogy megérdemli a nagyobb nyilvánosságot. Jó szórakozást hozzá!

Elmúltam már 30 és közel vagyok a 40-hez, túl vagyok életem hormonoktól pezsgő részén és a legnagyobb szerelmeken, nem nyögök svájci frank hitelt, és a gyerek sem jelent teljes napos elfoglaltságot.

A csajom Update Rékára ráz, és nekem is elérkezett az idő, hogy belássam, nem tömhetem magamba a napi 2 pizzát extra sajttal, és nem fér bele a heti 3 egész estés ereszd el a hajamat a haverokkal, többet kell már a konditeremben izzadnom, hogy Jean-Claude van Damme Volvo-s trükkjét és epilált testét meg tudjam közelíteni! Mindenki elérte a haverok között azt a kort, mikor valóra válthatja álmait – van, aki orosz harcjárművekre gerjed, van, aki gyerekkorának Zsiguliján eltöltött kellemes percek – együttlétek? – felelevenítése a cél, van, aki huszonéves csücsörikben leli örömét, de én már túl vagyok a szemem előtt aranyos kislányból kívánatos nővé érett kis hölgy levadászásán, érzem, nekem már más kell!

Nem elégít ki a garázsban letakargatva pihenő, muzeális minősített, eredeti ezeröcsi, mindennapos autó kell, amire nem csak a fejkendős nénik fordulnak utána, de a Lada VFTS megépítése beleütközik a Nemzeti Közlekedési Hatóság bürokratikus papírfalaiba és már az élet napos oldalát szeretném élvezni! Nem érdekelnek a nagy felnik, a gumicsikorgás, azt akarom, hogy mindenki érezze – révbe értem.

Áthasson az olaszos könnyedség, az élet szeretete, az élni tudás művészetének ismerete, egyedi és megismételhetetlen akarok lenni, a modern világ minden nyűgét-baját feledve akarok közlekedni, úgy, hogy közben hidegen hagy, mekkora hangerővel üvölti Billy Idol a Rebel Yell-t a füleimbe! Mert nekem a rekedt olasz “kínozz még!” üvöltése kell, vágyok rá, hogy a sebességváltó, kuplung, gázpedál szentháromság élvezetes használatával mámorító dallamokat csalogassak elő a design és stílus orgiából – melynek neve ALFA ROMEO SPIDER 2.0 TWIN SPARK LUSSO.

Az autó, amely nekem mindezt valóra váltja itt van, gyönyörű formáin megakad mindenki szeme, pedig immár 15. életévét tapossa és nem mentes a sérülésektől sem, de szakszerű és értő kezek által mindig megkapta a megfelelő törődést, és mindenki örömét lelte benne. Az autó csak arra vár, hogy kimenjek érte, kitakargassam, beleüljek, szeressem, és ő kényeztessen a legtehetségesebb szeretők minden tudásával.

Az Alfa Romeo egy irracionális és érzelmektől fűtött választás egy racionális és érzelemmentes világban. Legyek ÉN az, aki a modern Marcello Mastroianni-ként elrabolja korunk Sophia Loren-jét Gian Battista “Pinin” Farina legszebb örökségeinek egyikében!
Számomra ez az Alfa Romeo érzés.

Total
0
Megosztások
1 hozzászolás
Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Kapcsolódó bejegyzések
Total
0
Share