Csak erős idegzetűeknek: Viper zúzás!

A Chrysler annak idején 93 darab Dodge Vipert adott át különböző iskoláknak oktatási célokra. Mivel ezekben a nullszériás modellekben nem korlátozták a károsanyag-kibocsájtást és a végsebességet sem, így veszélyesnek ítélték őket.  

Hivatalosan nem kerülhettek volna közútra, de az egyik ilyen autó mégis egy súlyos balesetet okozott. Hogy a későbbi jogi csaták költségeit megússza a gyártó, most megsemmisítenék az összes megmaradt próbaszériás autót. Hogy mi lesz a történet vége, azt még nem tudni, mindenesetre egy Viperrel már végeztek…
Barbárság és pazarlás: ez Amerika?

Total
0
Megosztások
4 hozzászolás
  1. A gyarto mondja meg mi legyen vele, az ove.

    Amugy ezek NON-Op title jarmuvek, piaci aruk valahol egy kinai strandpapucs es egy BigMac kozott van, persze odaadhattak volna kozep kelet europai feltorekvo driftereknek ingyen 🙂

  2. Szerintem nem szabadott volna ilyen jarmünek kikerülni a gyartotol. Az volt a pazarlas, hogy eddig huztak a bezuzast.

  3. Ez csak nekünk, kelet európaiaknak akkora dráma. Én az Egyesült Királyságban élek, olyan tip-top autókat adnak le a bontóba, hogy elsírnátok magatokat. Igaz,hogy itt fele árban vannak a használt autók, tehát nem tétel másikat venni.

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Kapcsolódó bejegyzések
Total
0
Share