Rally-szappanopera? IGEN!

Nem, most nem a hazai rali helyzetéről lesz szó, arra kár a szót pocsékolni. A 90-es évek elején-közepén, láttam a TV-ben egy sorozat egyik epizódját, amiben bukócsöves, Martini-csíkos autók száguldoztak. A film maga elég bénának hatott már akkori szemmel is (most meg nagyon), de az autók miatt természetesen megnéztem. A címére nem emlékeztem, mivel nem az elejétől láttam. Valószínűleg az autók miatt ragadt meg annyira az emlékezetemben, hogy nemrég nekiláttam megkeresni, mit is láttam akkor.

Némi kutakodás után kiderült, hogy az 1988-as olasz „Rally” című TV-sorozat 8 epizódjából sikerült elkapnom az egyiket. Hogy mi lehetett a magyar címe, azt nem tudom, talán majd valaki emlékezni fog rá, és kommentben megírja.

A történet nem volt egy nagy eresztés, de ha akarsz látni patak felett átugrató Lancia Delta S4-et, vagy majdnem szakadékba eső, felrobbanó, összetörő versenyautókat, B csoportos szörnyetegben, versenytempóban beszélgető pilótát és navigátort (VIHHIHHÍÍÍ), akkor nézd meg ezt a néhány, általam összevágott jelenetet a sorozatból! Jó szórakozást!

Total
0
Megosztások
Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Kapcsolódó bejegyzések
Total
0
Share