A vilniusi varázsló – A KÖNYV!

Íme, a legújabb „kötelező darab” kategóriájú könyv, ami a Te polcodról sem hiányozhat:  a hétvégi Retropartyzánokon (RÉSZLETEK IDE KATTINTVA!) megjelenő „A vilniusi varázsló” című alkotás Stasys Brundza szovjet ralibajnok színes életpályáját dolgozza fel, nem is akármilyen részletességgel.
A kereskedelmi forgalomba nem kerülő, nagyméretű, rendkívül igényes, kemény borítójú könyvhöz a Veterán Zsiguli Egyesületen keresztül lehet hozzájutni, 5000 Ft támogatás fejében.

Nekem már volt szerencsém a megjelenése előtt elolvasni, és még néhányszor újra és újra elolvasom majd, ebben biztos vagyok. Hogy miért ajánlom, hogy beszerezz egy példányt a véges készletből?

Mert megtudhatod belőle, hogy Brundza hogyan versenyzett a reménytelen ős-Zaporozseccel.
Vagy azért, mert kiderül belőle, hogy milyen hangszeren játszott kilenc évig.
Hogy mit csinált azzal a zöld Porsche 911-gyel, amit két Lada VFTS-re cserélt.
Esetleg azért, hogy megtudd, hogyan jutott a versenyzői ülésből egy évente 200 versenyautót építő vállalat élére.
Kiderül, hogyan és miért fogtak a litvánok a Zsigulik, majd a Samara versenyautóvá alakításába, és végigkövetheted a versenyek, fejlesztések, és régi kalandok szinte végtelen sorát, miközben egy nagyszerű embert ismerhetsz meg.

Jó volt vele személyesen is megismerkedni, és most jó volt a könyv által jobban megismernem őt. Az embert, aki a szendvicseit mentette az égő versenyautójából, bürokratákkal harcolt a VFTS üzemének fennmaradásáért, vagy éppen egy 24 órás versenyen indult a „Zöld Pokolban”.

Most hétvégén irány a Retropartyzánok, és csapj le erre a nagyszerű könyvre, örömmel fogod olvasni!
(A rendezvény után a jövő héttől a könyvhöz postai kézbesítés útján is hozzá lehet jutni. A részletekről a meleg.norbert@veteranzsiguli.hu email címen lehet érdeklődni.)

A fényképek Kiss Dávid cimborám 21061-es Ladájában készültek, külön köszönöm neki, hogy a segítségemre volt! (Az autót pedig nemsokára részletesen is bemutatom, naná! 🙂 )

Total
0
Megosztások
Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Kapcsolódó bejegyzések
Total
0
Share