Vancello 8!

Ezen a héten lett 8 éves a vancello.hu. Ebből az alkalomból készült ez a képes poszt az autók világából, a nyolcas számmal a középpontban.

Giuseppe Campari és Tazio Nuvolari egy ilyen géppel nyerték meg az 1931-es monzai versenyt.


Középmotor, összkerékhajtás, V8-as és V10-es motorok. Ő az Audi R8.


A BMW i8 4,4 másodperc alatt van százon és 250 km/h a végsebessége. Hibrid létére nem rossz. Amúgy meg szeresd a hibrideket, mert hagy az öreg autóinknak üzemanyagot! 🙂


Jaguar XJ8, szerintem a válogatás legfakóbb gépe.


Mazda RX8, a Wankel-motoros japán ikon. 


Morgan Aero 8. Nem nevezném szépnek, de érdekesek ezek a harmincas évekből ismert vonalak egy modern autón.


Oldsmobile 88, 1973-ból. Ki fordulna vele egy jó nagy kört a városban?


Már éppen nem szekér ez a Peugeot Type 8. 1893 és 1896 között építettek ilyen autókat Peugeot műhelyében. Végsebessége 20 kilométer volt óránként.


Renault R8 Gordini a Monte-Carlo Rallye egyik szakaszán.


A kilencvenes évek végének vágyott maffiózó-gépe, az Audi S8 4.2 Quattro.

Spyker C8 Aileron. 300 km/h a végsebessége, és az Audi 4.2-es, 400 LE-s V8-asa repíti.

Total
0
Megosztások
5 hozzászolás
  1. Köszi szépen!
    Örülök, ha esetleg címoldalra kerül, de anélkül is van nézettség szerencsére. 😀

  2. Az a kép a Jaguárról a legjobbak egyike. Észrevétlenül emeli ki az autót a környezetből. Ha esetleg raw shot(nem módosított) akkor meg fenomenális. Hmmm…beugrott a kokin(nem így írják…nem tudom..eladtam mindet) kiadott egy ilyen szűrőt anno.

  3. Az Audiról, mit kedvenc maffiózó-gépről egy régi jóbarátom esete ugrik be nekem, ami még 1996-ban történt. A barátom akkor egy banki ingatlanberuházó cég vezérigazgatója volt és épp egy Audi A8-as szolgálati autója volt. Egyszer megáll tankolni és előtte épp egy ugyanolyan A8-as áll meg, még színre is a kútnál. És kiszáll belőle Princz Gábor, aki kb. bele is fért a “maffiózó”-kategóriába.

    Jóbarátom elmondása szerint akkor pár másodperc alatt teljesen átértékelődött benne magyar valóság, hogy mit is jelent ez az autó Magyarországon.:-)

    (Megjegyzés: barátom régóta Németországban él már és jelenleg egy Audi A7-est hajt. Ott lehet, nem nézi senki maffiafőnöknek.)

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Kapcsolódó bejegyzések
Total
0
Share