Egy amatőr sport gyilkosainak

Felhívjuk a figyelmüket arra, hogy az amatőr bajnokság szabályzatában fontos változások léptek életbe. A szabálymódosítások az Önök és a nézők biztonságát szem előtt tartva történtek, hiszen beláthatjuk, hogy a biztonságnál nincs fontosabb!

sakk_fulvia_cso.jpg
2016. február elsejét követően amatőr sakkversenyt csakis az eddig profikat tömörítő, fennkölt és nagyszerű Magyar Nemzeti Sakkozósport Szövetség külön engedélyével lehet lebonyolítani. A módosított törvényeknek köszönhetően végre szabályozásra kerül a rengeteg silány minőségű, nézőket százezer számra, versenyzőket százszámra vonzó, életveszélyes, a szövetség nélkül akár még vérfürdővé is váló verseny. Ilyenre még nem volt példa, de a biztonság mindennél fontosabb!

Más sportágakban (pl. a rallye versenyeken) is teljesen elfogadott, hogy az amatőr versenyeket a profik szövetségének engedélyével lehet csak lebonyolítani. Ez teljesen normális és természetes dolog, még ugyan másutt sehol nincs ez bevezetve, de majd tőlünk, magyaroktól át fogják venni ezt a nagyszerű újítást Európa-szerte.

Az amatőr is legyen profi, és fizesse meg azt, amit egy profinak kell! Az amatőr ne legyen amatőr! A biztonság mindennél fontosabb!

A biztonsági szabályokban az alábbi változások kerülnek bevezetésre.
Mivel 1875-ben, egyik amatőr versenyzőnk fejére majdnem ráesett egy zongora sakkverseny közben, így ezentúl csak FIA lejárt homológ, 5 évnél nem régebbi bukósisakban szabad az asztalhoz ülni. A nagy 1913-as sakkverseny-tűzvész miatt, amiben többeknek majdnem megpörkölődött a szemöldöke, 2016. február 1-től csakis és kizárólag lejárt homológ, 5 évnél nem régebbi overallban lehet amatőr sakkversenyt játszani. Látható, hogy mindezt csak a tisztelt amatőr sporttársak biztonsága érdekében tesszük, hiszen a biztonságnál nincs fontosabb! Aki mást mond, az csakis egy ostoba, csóró amatőr lehet!

sakk_sisak.jpg

A vérprofi Magyar Nemzeti Sakkozósport Szövetség meghatározza, hogy az amatőr sakkversenyző 2016. február 1-től kizárólag 1,5678345 átmérőjű, hidegen esztergált, RAL 9010 és RAL 9017 színkódú figurákkal játszhat, egy 35,656983 X 35,656983 cm-es sakktáblán. Az eddig elfogadott és 20 éve szabályosnak tartott sakktáblák és figurák az amatőr sakkversenyekről azonnali kitiltásra kerülnek. Az eddig megadott egy éves türelmi időre vonatkozó rendelkezést egy tollvonással töröltük.
Akinek nincs pénze ezekre a biztonságot megcélzó változásokra, az ne akarjon amatőr sakkozni!

A történet egyezése a valósággal csakis a véletlen műve lehet. A sakkozóktól elnézést kérünk!

Total
0
Megosztások
5 hozzászolás
  1. Ahogy a fejlett orosz mondja: Made my day! 😀

  2. Jól tettük, hogy elmentünk még tavaly 1-2versenyre, mert így idén nem lesz…pontosabban a korrupt sportvezetők és a legnagyobb pénzmosoda csapatok zárt játszóterévé zsugorodik a magyar rally.
    Nagyurak: ettől még nem lesz több autó az ORB1-ben, és nem, a nézők NEM fognak elautózni 20-50-100km-t egy 30-40autós mezőnyért.
    Ezt a kurv@ urambátyám’ rendszerüket kellene már elfelejteni egy életre. A konkurenciának tekintett amatőr versenyek (sokszor 100+ autóval) pokolba küldése NEM A megoldás, hanem a kifogás. Megoldásokat kellene kreálni Uraim, nem kifogásokat gyártani. Ébresztő!!!

  3. @Peetee: ” a korrupt sportvezetők és a legnagyobb pénzmosoda csapatok zárt játszóterévé zsugorodik a magyar rally” Kiváló összegzés annak, aki nem tudja, miért született ez a cikk.

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Kapcsolódó bejegyzések
Total
0
Share