Örök kérdés: hol jobb tankolni?

“Bárhol, csak a MOL-nál ne!” “A Shell az igazi!” “Az OMV-vel jobban megy az autó.” – mindenki hallott már efféle “bölcsességeket”, de lehet-e mögöttük igazság? Melyik kúthálózat üzemanyaga a legjobb? Nehéz ezt megmondani. Elég egy minimális szemből fújó szél, vagy eggyel több előzés és máris fals eredményeket kaphatunk saját méréseink alapján.

caprice_and_girl_in_gas_station.jpg

A töltőállomások nagy részére a MOL-tól érkezik az üzemanyag (az OMV-hez természetesen nem, hehe), és sokszor csak a társaság saját adaléka, vagy az adalék hiánya különbözteti meg az üzemanyagok minőségét egymástól. Ennek ellenére mindenki számára van szimpatikusabb és kevésbé, vagy egyáltalán nem kedvelt kúthálózat. Hogy kicsit árnyaljuk a képet, nem csak az lehet döntő, hogy mennyit fogyaszt, vagy hogyan megy az autó az adott üzemanyaggal, hanem az is, hogy mennyire szimpatikus a személyzet, milyen a kiszolgálás, vagy zargatnak-e minket a nagy sietségben a különféle (számukra sajnos kötelező) kérdésekkel, hogy kell-e akciós csoki, vagy van-e pontgyűjtő kártyánk.

regi_benzinkut.jpg

Te hol tankolsz, és miért? Alább lehet szavazni a nagyobb kúthálózatok közül a kedvencre, a kommentek között pedig várjuk a véleményeket, kritikákat, tapasztalatokat!

Total
0
Megosztások
2 hozzászolás
  1. Én úgy tudom, hogy az OMV is mol üzemanyagot vesz, kivéve a 100-as benzinnél.

  2. A JTS-nek kellett a 98-as, szóval Agip kútra jártam vele (asszem, az Auchannál van még, de nem vitt rá a lélek, hogy azzal kísérletezzek). A Busso V6 nem válogat, elmegy bármivel. Jobbára OMV-hez járok, mert az esik útba a munkahelyem felé, de ha úgy adódik, tankolok bárhol.

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Kapcsolódó bejegyzések
Total
0
Share