Levetkőzött a Centenario

Még az év elején írtunk a Lamborghini Centenario típusról, amellyel az olasz gyártó az alapító, Ferruccio Lamborghini születésének 100. évfordulóját ünnepli. A Genfben bemutatott szupersportautó kapcsán már említettük, hogy igen limitált példányszámban fog készülni, illetve már akkor szót ejtettünk arról, hogy lesz belőle roadster változat is. A nyitott tetejű jubileumi modell a hétvégén zajló 66. Pebble Beach Concourse d’Elegance kaliforniai autós rendezvényen mutatkozott be. 

14067948_1518138731545075_8357247907561818197_o.jpg

A műszaki tartalom megegyezik a zárt változattal, annyival kiegészítve, hogy az autó megkapta az aktív hátsókerék kormányzást, amellyel még jobbá vált a kezelhetősége, a teljesítmény és gyorsulási adatokban továbbra sincs különbség. A Centro Stile designerei egy egyedi matt ezüst fényezést is kifejlesztettek a nyitott változathoz, ezt Argento Centenarionak nevezték el.

Ahogyan a zárt változatából, úgy a Centenario roadsterből is csupán 20 példányt fognak készíteni, de már mindegyik gazdára talált hónapokkal a bemutató előtt.

 Képek: Lamborghini, motor1.com

Total
0
Megosztások
Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Kapcsolódó bejegyzések
Total
0
Share