Versenyen a VFTS

Év közben írtunk cikket arról, hogyan lehet versenyautót építeni, ebből is a sokak által kedvelt orosz típust tettük a szerkesztői nagyító alá. Nemrégiben a fiúk megjáratták ezt a szép vasat, és mi is ott voltunk, hogy ezt megmutathassuk nektek. Helyszín egy legendás pálya, a Nagyvázsony-Vigántpetend összekötő út volt. Rollerék és csapatuk már szombaton lement a versenynek otthont adó csodaszép településre. Mi csak vasárnap reggel a versenyre mentünk le, és hoztunk nektek pár fotót. A festői táj látványa miatt is érdemes volt korán elindulni.

dsc05499.JPG

Mikor odaértünk, már duruzsoltak a versenygépek a szervizparkban. A szép zöld VFTS már messziről kitűnt a többi szintén szép autó közül.

dsc05505.JPG

Pár szót váltottunk a fiúkkal, és siettünk ki a pályára, hogy akció közben láthassuk, hallhassuk őket. Mivel már készültek is az első rajthoz.

dsc05527.JPG

 

Kifelé menet találkoztunk pár régi ismerőssel is. Vass Karcsi barátunkkal és a sárga 2101-el. 

dsc05517.JPG

Valamint a Biránti családdal, ahol  Lajos az apa és Dániel a fia is külön autóval, de a számukra bevált márkával versenyeznek.

dsc05508.JPG

De kifelé menet találkoztunk Bognár Gáborral (Bogesz) ahogy instrukciókat ad fiának a versenyre.

dsc05529.JPG

De láttuk Osváthékat is, most Ági készült a versenyre, a fehér Suzuki volánja mögött.

dsc05535.JPG

Szépen sorakoznak a rajtnál az autók. 

dsc05548.JPG

Rollerék sikeresen végig vitték a napot, szinte alig volt gondjuk. Egyszer a váltókar törött el, máskor viszont az elektromosság hátráltatta őket. Ezek a versenyzésben áthidalható és könnyen megoldható problémák. A VFTS gyönyörűen szólt, a fiúk nem spóroltak vele. A dupla karburátorok hangja jellegzetes és sziporkázó üvöltése csodálatos érzés volt.

dsc05953.JPG

Idén valószínű ez volt az utolsó versenyük, de jövőre ismét sisakot húznak. Jó volt látni őket végre verseny közben is. És pár kép a végén a versenyről. Sok sikert kívánunk továbbra is  Rollerék! 

 

                                            >>>>>>>>GALÉRIA ITT NYÍLIK!<<<<<<<

 

 

Total
0
Megosztások
1 hozzászolás
Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Kapcsolódó bejegyzések
Total
0
Share