Elkelt az 1000. hazai Lada!

Újautó-tesztjeink első példánya egy Lada Granta volt, amit egy élhető, ígéretes négykerekű társként ismertünk meg a néhány napos tesztút alatt. Ma landolt a postaládánkban az alábbi sajtóközlemény, miszerint az újkori Ladákat nem csak mi találtuk jó autónak, hanem már ezer tulajdonos is bizalmat szavazott neki – biztosak vagyunk benne, hogy nem hiába.

“Az elmúlt alig egy év alatt rendkívüli érdeklődés kísérte a LADA újraindított hazai forgalmazását. Ennek eredményeként ma forgalomba helyezték az ezredik autót. A boldog tulajdonos egy borászattal, szőlészettel foglalkozó magyar vállalkozó, aki szemben a sztereotípiákkal nem LADA 4×4-et vásárolt, mert az már van neki. Az ezredik LADA egy Granta Liftback személyautó lett.

az_ezredik_lada_boldog_tulajdonosai.jpg

Pécs, 2016. november 8. – A tavalyi év végén számoltunk be az első gazdára talált Ladáról – talán mindenki emlékszik a rackajuh tenyésztő úriember gáláns meglepetésére – most pedig már az ezredik LADA is kigurult a magyar utakra.
A LADA Hungary eredeti tervei szerint egy év alatt nyolcszáz autó értékesítésével számolt, így komoly eredmény, hogy megvan az ezredik eladott autó tíz hónapon belül. A LADA modelljei találkoztak a magyar vásárlók igényeivel, akik megfizethető árú, strapabíró és jól felszerelt autókat keresnek. Az első ezer autó alapján látni, hogy a Kalina és Granta modellcsaládok fej-fej mellett teljesítenek (42-42% az eladásokból), míg a speciális igényeknek megfelelő LADA 4X4 hozza a fennmaradó 16%-ot. Az ezredik autót a LADA Pécs értékesítette, egy LADA Granta Liftback talált Frittmann Tamás mosdói lakos személyében gazdára.

frittmann_tamas_es_neje_az_atadason.jpg

Az ezredik LADA története igazi klasszikus. Frittmann úr és felesége már a nyitás napján elkezdték nézegetni az új Ladákat. Eldöntötték, hogy mindenképpen vesznek egyet, de megvárják az első tapasztalatokat. A családnak nem ismeretlen a márka, az otthoni flottában van egy LADA Samara, egy tizenöt éves LADA Niva és egy orosz traktor is. Az új Granta korábbi Skoda Fabia gépkocsijukat váltja majd fel. Azt megkapják a gyerekek.

lada_pecs.jpg

„Mindig is jelen volt a LADA a családunkban. Nekünk most is több van, de a szüleimnek is volt korábban. A tizenöt éves Nivám szépen teszi a dolgát, a Samara is mindennapos használatban van, gondom nem volt velük. Jól ismerem az orosz autókat, erősek, megbízhatóak és a fenntartásuk negyedannyiba kerül, mint más, nyugati autónak. Az új Ladáknál az 1600 köbcenti, a jelentős hasmagasság és az óriási csomagtér győzött meg. No meg az ára.” – nyilatkozott az újdonsült tulajdonos.

Az importőr a három év gyárihoz ajándékozott még két év kiterjesztett garanciát – mely most már elérhető minden LADA modellnél – így a család öt évig élvezheti a garancia által nyújtott biztonságot.”

Total
0
Megosztások
Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Kapcsolódó bejegyzések
Total
0
Share