1. Roncsvadászok LégyOtt

A jó idő beköszöntével országszerte beindultak a különféle autós és motoros rendezvények is, így a tavasz folyamán mi is elkezdtük szervezni az idei első találkozónkat, amelynek a LégyOtt nevet adtuk, ezzel is jelezvén azt, hogy egyfajta kisebb összejövetel a célunk. Vagy ahogyan mások neveznék, minitalálkozó, amely persze nem is lett annyira mini. Az 1. Roncsvadászok LégyOtt  oldtimer & youngtimer találkozót a vancello.hu csapata a 6. Baracs-Kisapostag Repülőnap betétrendezvényeként szervezte meg, a helyszín biztosításáért ezúton is köszönetet mondunk a Dunaferr Repülőklubnak.

dsc_0974.JPG

Roncsvadászok színes kavalkádja.

Az első LégyOttunkra már tavasszal regisztrálhattak a roncsvadászok, jöttek is szép számmal a különféle résztvevők jelentkezései. Mi pedig időközben lázas szervezőmunkába kezdtünk, ugyanis nem csak egy újabb vancello.hu Roncsvadászok találkozót szerettünk volna összehozni, hanem Janika szerzőtársunk által az Amatőr Rally Sportegyesület is képviseltette magát a repülőnapon, ugyanis a repülőtér területén egy speciál szakasz került kialakításra, ahol a kicsik és nagyok egyaránt részt vehettek az élményautóztatáson, illetve a versenyautók vezetésén is. 

Újkorától Magyarországon, végig vezetett “szervizkönyvvel.” 

Július 7-én az előzetesen meghirdetettek szerint reggel 8-tól vártuk a találkozó résztvevőit, akik már korán reggel elkezdtek érkezni szépen sorban. Kilenc óra magasságában természetesen minden szabadtéri autósrendezvény átkát, az esőt is megkaptuk, de ez nem volt több, mint egy könnyed nyári zápor, amely amilyen gyorsan jött, ugyanolyan gyorsan ment is. Ez talán sokakat megijeszthetett ezért nem jött, de sajnos volt olyan is, aki jelezte, hogy a szeretett autója makacsolta meg magát, ettől függetlenül is szép számban folyamatosan érkeztek a szebbnél szebb autók, motorok és a kedves tulajok, akikkel megpróbáltunk minél többet beszélgetni, megismerni a járműveik történetét. 

dsc_0976.JPG

Napi használósnak lett véve, aztán szépen fel lett újítva, ma már sátras futóval turnézik.

Az minitalálkozónkon igazán színes járműforgatag jött össze a kispolszkitól és a kétütemű Trabanttól kezdve a csodálatosan felújított francia, angol és német oldtimer csodákon át egészen az óriási V8-as GMC terepjárókig. Volt olyan dízel Citroën, amely már túl volt az 550 ezredik kilométerén és vígan szalad most is, a tulaja pedig a legnagyobb kényelemben gurulhat vele a hidrós futóműnek köszönhetően. Igazi különlegesség volt a BenzCamino, illetve volt egy csodálatos Mini díszítősor is, mint ahogyan láthattunk számos egyedileg átalakított autót is, amely hűen tükrözte a tulaj elképzeléseit és ízlését. 

6. Baracs-Kisapostag Repülőnap2018 from Kiss János on Vimeo.

A nap folyamán folyamatosak voltak a sztorizgatások, mindenki megcsodálta a másik gépét, illetve a repülőnap számos más programja is szórakoztatta a nagyközönséget; voltak motoros kaszkadőrök, fergeteges helikopteres bemutató, tűzoltóbemutató, illetve a börzén akár régi autós relikviákra és alkatrészekre, illetve szerszámokra is le lehetett csapni. 

>>> A KÉPRE KATTINTVA GALÉRIA NYÍLIK <<<

A résztvevők között voltak régi ismerősök is, akikkel tavaly Fóton találkoztunk először, ugyanakkor új arcok is megjelentek, amelynek külön örültünk, volt aki egészen Mezőkövesdről utazott le, hogy találkozzon velünk és részese legyen ennek a remek szombati napnak. Mi nagyon jól éreztük magunkat Veletek, reméljük, hogy Nektek is nagyon tetszett az első 1. Roncsvadászok LégyOtt. Ne feledjétek, hogy hamarosan ismét találkozhattok velünk, hiszen szeptember 15-én Fóton idén is megrendezzük a vancello.hu Roncsvadászok oldtimer & youngtimer találkozót! Regisztráljatok, gyertek ki oda is minél többen! 

dsc_3170.jpg

 >>> A KÉPRE KATTINTVA A BaranyaiPhoto KÉPGALÉRIÁJA NYÍLIK <<<

2. Roncsvadászok Oldtimer & Youngtimer Találkozó

Tavaly szeptemberben szerveztük meg a vancello.hu első találkozóját Fóton, amely nagy sikert aratott a klasszikus járművek kedvelőinek és a lelkes roncsvadászok körében. A fő vezérelvünk az volt, hogy Magyarország legnagyobb veterános közösségét, a vancello.hu Roncsvadászok csoport tagjait egy igazán jó hangulatú összejövetelre hívjuk, ahol az oldtimer és youngtimer autók és motorok, illetve egyéb járművek színes és olajszagos kavalkádját vonultassuk fel. Már az első rendezvényünkön is közel 200 járművet lehetett megcsodálni. 2018. szeptember 15-én ismételten várunk minden kedves olvasót, roncsvadászt, rajongókat, autósokat, motorosokat, járműimádókat és úgy általában mindenkit, akit egy kicsit is megszédít a benzingőz! A helyszín ismételten Fót, Fáy présház, színes programok várják a látogatókat, a kiállítók járműveit pedig most is díjazni fogjuk. Mivel az idei évben elindítottuk a Roncsvadászok90 csoportunkat is, ezért idén már az 1999. december 31. előtt gyártott járműveket is várjuk.

37349360_1706702252699928_2787582750339629056_n.jpg

>>> Az eseményről bővebb információk ITT <<<

>>> Regisztráció <<<

Total
0
Megosztások
Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Kapcsolódó bejegyzések
Total
0
Share