Rendszám lekérdezés képekkel, adatokkal? Igen!

Roncsvadászok, régi járgányt kereső ex-tulajok, szevasztok! 2019. január 1-től nagyot lépett előre a hazai rendszám-lekérdezősdi. Ezentúl a rendszámot beírva hozzáférhetővé válnak a vizsgaállomáson készült képek, kilométeróra-állások, valamint az autó élettörténete is. 

Akinek van ügyfélkapu regisztrációja, már kattinthat is az alábbi linkre, és indíthatja a lekérdezést. 

https://szuf.magyarorszag.hu/jszp_szuf

A belépést követően megjelenik a kezdőoldal, ahol megadhatjuk a minket érdeklő jármű rendszámát, valamint a bejelölhetjük azokat az információkat, amikre szükségünk van.

lekerdezes_info_1.png

Én egy ismert hazai versenyautó rendszámát adtam meg, alább majd látszik.

lekerdezes_info_2.pngVannak dolgok, amiket el kell fogadni.

A rendszám megadását követően el kell fogadnunk, hogy eladjuk ingyen az egyik vesénket, és az autónk automatikusan egy ismeretlen személy nevére íródik, valamint elismerjük, hogy otthon drogot készítünk. Bármit beleírhatnak, úgysem fogod elolvasni, a végéig legördítve rákattintasz az elfogadásra. 

lekerdezes_info_3.pngIde kattintva érhető el a lekérdezés eredménye.

Ekkor lehet ismét a lekérdezésre kattintani, majd a letöltés gombbal végre elérhetővé válik az autó előélete. Az ebben elhelyezett linkek segítségével nézhetjük meg a múltban készült képeket az adott vasról. 

lekerdezes_info_4.pngPDF fájlként menthető a lekérdezett infó.

Szerintem nagyságrendekkel jobb így, köszönet érte annak, aki kitalálta és lehetővé tette!

lekerdezes_info_5.pngIde kattintva éred el a képeket. Több album is készülhetett, attól függ, hányszor cserélt gazdát, vagy mennyiszer vizsgázott. Az óraállás képe hasznos lehet.

Annyit még megjegyeznék, hogy 2005 előtt kivont autóm adatait ismeretlen rendszámként adta ki a kereső, valamint bizonyos tétlenségi idő után azt írja egy újonnan indított keresésre, hogy az adatbázis nem elérhető. Ekkor egyszerűen újra jelentkezzünk be, és működni fog.

lekerdezes_info_6.pngBalázs Öcsi egykori bajnok Ladája a képen, kár érte.

Total
0
Megosztások
4 hozzászolás
  1. Érdekes végignézni egy autó sorsát a fotókon-ahogy pl.fokozatosan leamortizálódik-én egy egykor autókiállításokon főhelyen kiállított Opel Mantát csekkoltam le,egy kiállításon történt fotózás óta már 2-3x eladták,minden eredetvizsgálat/vizsga előtt az aktuális tulajok mindha mindig leszedtek volna róla egy ritka alkatrészt,spoiler,hátsó szárny stb.mára ki van vonva a forgalomból és alig hasonlít a régi önmagára…

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Kapcsolódó bejegyzések
Total
0
Share