Az én álomautóm!

Neked is van egy álomautód. Talán még magadnak sem ismered be, de ott lakik a lelked mélyén a vágy, hogy egyszer a Tiéd legyen a négykerekű Nagy Ő.

impreza.jpgÁlomautó? Nekem talán igen.

Talán nem is beszélsz róla, mert mások szimplán badarságnak tartják, mert mondjuk drága, sokat fogyaszt, megbízhatatlan. Talán Téged is visszaránt mások szürke realitása a földre ebből az álmodból, ami nem helyes. Az álmod a Tiéd. Ha egy része a szerencsén is múlik a valóra váltásának, a Tőled telhetőt meg kell tenned érte.

a_te_alomautod.jpg

Nekem is van álomautóm. Ott csücsül ennek a színes-benzingőzös autós világnak a csúcsán, és bárkinek bármi is a véleménye róla (mert nem takarékos, és még nyűgökkel is jár a birtoklása), nekem Ő kell. Mert nála SZÁMOMRA nincs feljebb. Másoknak biztosan van, de mások nem Én vagyok, és még mindig nem a szomszéd szemének kívánok autót venni. Teszek érte, hogy valóra váljon ez az álmom, nem csak ábrándozok róla.

trabant_ferrari_f40.jpgNem az ára, vagy a teljesítménye határozza meg az értékét. Van, akinek a Trabi az álma.

Jópáran vannak még így, és biztosan vannak olyanok, akik elérték már a céljukat. Őket keressük most. Azokat az embereket, akiknek ott volt a csúcson az a bizonyos régóta vágyott gép, és addig tettek érte, míg el nem érték az álmukat. Őket és az álomautójukat szeretnénk bemutatni Nektek, hogy lássátok, mennyifélék vagyunk, milyen érdekesek, hiszen mind ugyanazt szeretjük, csak kicsit másképpen. Talán ezek a sikertörténetek motiváló erőként hatnak majd azokra, akik a szívük mélyére ásták el dédelgetett vágyukat.

acsodaszepkeklada.jpgÁlomautó? Nekem talán igen.

Te már valóra váltottad az álmod? Rajta, írj nekünk, és felvesszük Veled a kapcsolatot! Nálunk megmutathatod, bármilyen autó is legyen az!

deltahf4wdnagy.jpgÁlomautó? Nekem talán igen.

Total
0
Megosztások
Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Kapcsolódó bejegyzések
Total
0
Share