14 éves a vancello.hu!

A vancello.hu 14. születésnapjára, olvasói járgányokból készült montázs.

2007-ben, a csákberényi Teleházban hoztam létre a vancello.blog.hu oldalt, amiből aztán benzingőzzel átitatott sok-sok munka árán autós magazinná nőttük ki magunkat. A teleház már réges-régen bezárt, hiszen ma már a telefonunkon is van internet.

Az egykori Teleház, Csákberényben. Itt kezdődött.

Szóval itt vagyunk – az évek során három főre bővült, kipróbált csapatunkkal – és azóta is változatlan szenvedéllyel írjuk Nektek az újabb cikkeket, hiszen a régi járgányok világa számunkra örök szerelem! Köszönjük, hogy velünk száguldotok az internet aszfaltján!

Tartsatok velünk ősszel is, amikor a Vancello Roncsvadászok nevű oldtimer-youngtimer-hobbyjárműves hirdetési portálunk is elindul! Nektek készítjük majd azt is, töretlen lelkesedéssel, remélhetőleg szintén mindenki örömére.

Kérésünkre közel 700 képet küldtetek a születésnapi mozaikképünkhöz, amit nagyon szépen köszönünk! Érdemes belenagyítani, tele van igazi csodákkal, mindenki találhat benne a szívének kedves gépet!

A vancello.hu 14. születésnapjára, olvasói járgányokból készült montázs.
MI VAGYUNK A VANCELLO.HU!

Total
0
Megosztások
Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Kapcsolódó bejegyzések
Total
0
Share