Elindult a RONCSVADASZOK.HU!

Elindult a www.roncsvadaszok.hu oldtimer, youngtimer, hobbyjármű, alkatrész, relikvia ingyenes apróhirdetési oldal!

Mi, akik a vancello.hu csapatát alkotjuk, imádjuk a régi vasakat, ez az életünk, erről szólnak a mindennapjaink is. Amikor 2014. április 23-án létrehoztuk Roncsvadászok nevű csoportunkat, akkor is az lebegett a szemünk előtt, hogy talán nem csak mi nézzük utazás közben a kertekben álló roncsokat, vagy a forgalomban felbukkanó öreg járgányokat. Az ötlet bevált, és pillanatok alatt tízezer fölé duzzadt a tagok száma. Megjelentek a hirdetések, beindult a hazai roncsvadász-élet.

Az új oldal borítóképét a csoport tagjai adták össze, több mint ezer képből kellett válogatnunk, KÖSZÖNJÜK!

A csoportunk most, 7 év után már 47 ezer taggal rendelkezik, akiknek igen jelentős része nem csupán csatlakozott, hanem rendszeresen nézi is az oldalt (42 ezer fő). A katalizátor-felvásárlókat, a roncstolvajokat igyekeztünk mihamarabb kiszűrni, ebben jelentős segítséget nyújtottak tagjaink, akik jelezték a kényes eseteket. Felállítottunk egy szabályzatot is, amiben olyan alapvető dolgok szerepelnek, mint a kulturált viselkedés egymással szemben, vagy a vételár kötelező megadása. Ennek köszönhetően lett széles körben ismert és elismert a Roncsvadászok csoport.

Persze idővel – sikerünket meglovagolva – megjelentek a minket másoló klón-csoportok is (a siker remek indikátora), de azokban a csoportokban pont a lényeg hiányzik: a szenvedély és az elhivatottság.

Így néz ki egy hirdetés. Ingyenes, élvezhető képek, átláthatóság. Az Opelt mi is megvennénk.

2017-ben kezdtünk el arról beszélgetni, hogy az eddig számkivetett veterános-youngtimeres-hobbyjárműves közösségnek is szüksége volna egy ingyenes hirdetési és közösségi oldalra, ami független a Facebook-tól. Évekig tervezgettük, mit és hogyan lenne érdemes létrehozni, míg 2020-ra letisztult a kép, ennek első lépcsőfokát látja a Tisztelt Olvasó akkor, amikor megnyitja a www.roncsvadaszok.hu , oldtimer, youngtimer, hobbyjármű és alkatrész hirdetésére szolgáló oldalunkat.

Rengeteg álmatlan éjszaka és fejlesztésbe ölt munkaóra árán jutottunk oda, hogy egy hete tesztüzemben már működik, október 30-tól pedig már hivatalosan is rendelkezésre áll a klasszikus gépek szerelmeseinek.

Olyan hirdetési oldalt akartunk, amit mi is szívesen használunk, ne legyen túlbonyolítva, és minden márkának és típusnak legyen méltó helye. Könnyű legyen használni, informatív legyen és a képek is élvezhető minőségűek legyenek, ingyenesen.

Ennél egyszerűbben nem is lehetne hirdetést feladni. Bármilyen márka és típus hozzáadható a rendszerhez!

A hirdetések feladása rendkívül gyors és egyszerű: pár kattintással – akár Facebook-profillal, akár e-mail címmel könnyen lehet regisztrálni, nem rabolja a hirdető idejét felesleges dolgokkal, nem küld kéretlen reklámokat, nem nevez be értelmetlen játékokba és nem követ senkit sem az internet aszfaltján tett útja során.  A régi járgányok jellegéből fakadóan inkább a hirdetőre bíztuk a hirdetett gép leírását, nem kell percekig paraméterezni, hogy mondjuk egy autón van-e tetőablak, meg ferdehátú-e. A hirdetések státuszáról automatikus üzenetet küld a rendszer, valamint a hirdetés automatikusan megjelenik a Roncsvadászok Facebook-csoportjában is, így a nyilvánosság a kezdetektől fogva adott minden hirdetés számára.

A kereső is a legfontosabbakra hagyatkozik. Márkát, típust és évjárattól-évjáratig paramétert megadva már böngészhetőek is a hirdetések, aki régi gépet keres, tudja, mit akar.

Alkatrész, relikviát is könnyű hirdetni és keresni. Próbáld ki!

Hirdetni lehet veterán kerékpárt, pedálos Moszkvicsot, hobbyjárműveket 1999. december 31-es gyártásig, youngtimer és oldtimer korú motorkerékpárt, autót, hajót, csónakmotort, repülőgépet, teherautót, mezőgazdasági gépet, valamint ezek alkatrészeit és az ezekhez kapcsolódó relikviákat: brosúrától az olajos kannáig bármit.

Az oldalhoz minden márka és típus hozzáadható, így egy gyors moderátori jóváhagyás után hirdethetünk SHB-Sachs-ot, vagy Turcat-Méry-t is, nincs akadály!

Az első sikeres eladás az oldalon, reméljük, szépen felújítják majd!

Az első naptól érkeznek az új hirdetések, és több tízezren látogattátok meg az új oldalt úgy is, hogy még éppen csak beindult. Ennek köszönhetően elsőként a képen látható Steyr-Puch kelt el a roncsvadaszok.hu történetében (itt már az új tulajdonos viszi el a hirdetőtől), két nappal a meghirdetése után, aminek nagyon örültünk, hiszen ezért született meg ez az oldal.

Köszönjük a sok-sok visszajelzést és a biztatást mindenkinek, mi pedig arra kérünk Benneteket, hogy használjátok legalább olyan örömmel a roncsvadaszok.hu-t, mint amekkora örömmel mi összeraktuk Nektek!

Total
0
Megosztások
1 hozzászolás
Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Kapcsolódó bejegyzések
Total
0
Share