Beszámoló: VW Fanatic Találkozó

Szombaton délután látogattunk ki a gárdonyi Sport Beachen megrendezett VW-s találkozóra. A belépőkapun átvergődve elénk tárult a tó, és a dübörgő zene-mázzal leöntött találkozó látványa.

Az első benyomásom az volt, hogy ennek a találkozónak nem én vagyok a célközönsége, ugyanis a gyökér-normális ember arány meglehetősen rosszul alakult. A bent lévők 30-40%-a olyan emberekből állt, akikkel semmiben nem vállalnék közösséget. A legdurvább alak egy nemtörődöm-arcú, szerintem totál részeg figura volt, aki körbe-körbe járt a fekete 4-es Golfjával, miközben együgyű tekintettel pumpálta a gázt, megállás nélkül. Kíváncsi vagyok, koccant-e később a sorban álló autók közül valamelyikkel, vagy esetleg valakinek az öklével. 🙂

A parkolóban kint rekedt, szépen megépített autók jól megfértek volna az ilyen senkiháziak helyén, akik a márkatársaikra hoztak szégyent…

Ennyit a negatívumokról, mert ugye próbálom mindenben a jót keresni, így itt is számos érdekes autóra bukkantunk, Ricsi, aki már a vancello.hu hivatalos fotósa, tudta gyakorolni a fényképezés rejtelmeit. 🙂

Az egyik személyes kedvencem egy Corvette-felnis egyes Golf volt, ezt a felnit szériában kellett volna adni a Golfokhoz, annyira jól mutat rajta (tudom, nem egy kor és nem egy konszern szülöttei).

A másik hangulatos résztvevő egy barna Transporter volt, remekül illett a camping-környezetbe.

Tetszett még a Gulf-designos stand is, de volt szép Scirocco, pár Bogár és Caddy, tényleg lehetett találni olyat, amit aztán percekig elnézeget az ember.

Mindössze két órát töltöttünk a találkozó területén, plusz a parkolóban (ahol a rendőrök éppen motorszámot ellenőriztek egy régi Mondeoban, amikor kimentünk), és a szép autók ellenére azt kell hogy mondjam, a magas gyökér-arány miatt kis társaságunktól a hazafelé tartó úton ez a találkozó a 2/10 osztályzatot kapta, ami az “egyszer még ki lehetett bírni, de soha többé” kategória. 

Total
0
Megosztások
1 hozzászolás
  1. Párszor már volt “szerencsém” részt venni ezen a találkozón,
    annyi a baj ezzel,mint többi magyar talival:alig van látnivaló ,alacsony a színvonal,nívótlan a rendezvény/szervezés .És bunkó a csürhe.

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Kapcsolódó bejegyzések
Total
0
Share