A nap gépe: 131

Vicces dolognak tartom, hogy a legvagányabb SEAT egy FIAT. A hátul álló Ford is lehetne a nap gépe, hisz az is régi, és jó helyen hajt, de ma inkább Zanini gépére esett a választásom. 🙂

Total
0
Megosztások
13 hozzászolás
  1. tegnap láttam egy Seat Marbellát. ezeket a Fiat/Seatokat is mind olaszoknál gyártották, és csak átcímkézték őket Seatra, vagy két gyártósor ment együtt?

  2. @Rocko-: két gyártósor ment.

    a fócvágen érában volt csak az, hogy egy soron ment az ibiza és a polo.

  3. @Pityubácsi: tehát egy olaszhonban egy pedig spanyoloknál? néztem wikipedian, ott olaszt írtak hozzá, de a wikipedia nem egy szentség.

  4. @Rocko-: a szeát marbellára tuti az volt írva, hogy “made in spain”, a pandára meg a “made in italy”, holott az utolsó csavarig ugyanazok.

  5. @Rocko-: @Pityubácsi: “The SEAT Panda (codenamed 141A ) was a badge-engineered Fiat Panda produced by SEAT from 1980 to 1986, in the company’s Landaben plant in the Spanish city of Pamplona-Navarra (from February 1980 until April 29, 1983 when its production ended in that plant) and also in the firm’s Zona Franca plant in Barcelona.” Link: en.wikipedia.org/wiki/SEAT_Marbella

  6. @vancello: @Rocko-: na izé.
    szóval a panda ment turin-ban, a marbella pamplona-ban.
    sajnos nem látom, hogy mire mondtad az “ezt mondtam én is”-t.

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Kapcsolódó bejegyzések
Total
0
Share