Locsol, iszik, vezet?

Idén Húsvétkor is fel szeretném hívni a figyelmeteket arra, hogy ne vezessetek ittasan!

Illusztrációként számtalan sokkoló képet találtam, a látványuktól még a hideg is kirázott, de úgy gondolom, hogy ez az 1936-os poszter éppen elég figyelmeztetés Nektek arra, hogy az alkohol-benzin keverék csak E85-ként elfogadható. Szóval egyezzünk meg, hogy Ti nem isztok, ha vezettek, én meg nem teszek ki véres torzókat, amik valaha – egy ittas vezetővel való találkozás előtt – emberi lények voltak.

Ne keverd őket!

Húsvét hétfőjén a rendőrök úgyis mindenkivel megfújatják a szondát, ha már másokért nem érez valaki felelősséget (szomorú, de vannak így páran), legalább a bankszámlája és a jogosítványa érdekében válassza a tömegközlekedést, vagy induljon gyalog locsolkodni. A biciklit azért nem javaslom, mert nem szeretnék egy részeg bringást sem halálra gázolni, csak mert éppen elém talál esni és szerintem ezzel az igényemmel nem vagyok egyedül. (Ezen felül azt sem szabad ittasan vezetni.)

Remélem, hogy mindenkinek békésen és balesetektől mentesen telik az ünnep!  

Végül pedig itt egy autós nyúl ajándékként Nektek. 🙂

Total
0
Megosztások
5 hozzászolás
  1. engem még egyszer sem fújattak meg.
    sem húsvétkor, sem máskor.
    le is kopogom: kop-kop

  2. @vancello: tényt közöltem.
    inkább hagyjuk a témát, ezen nem érdemes összevesznünk.
    peace!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Kapcsolódó bejegyzések
Total
0
Share