Magyar rally Trabi Amerikában!

Köszönet Bandynak, hogy felfedezte! Ismét valami nagy van készülőben!

“Na erre ment fel texasi veterán rendszám. A szkeptikusok kedvéért: nem photoshop, nem kamukép, nem itthon készült valahol. Ez a Kőváry Barna Trabija, mely most a tengerentúli autósokat fogja -néha- riogatni. De máj 23.-tól már személyesen a nagy borulóművésszel megyünk majd vele, illetve visszük államról államra, és megmutatjuk nekik mit lehet kihozni 26 lóerőből. Részt veszünk a Hot-Rod Magazin által indított kb. 5.000 km-es Power-Tour nevű versenyen. Mi leszünk a Low-Power-Tour szekció.http://www.hotrod.com/eventcoverage/hrdp_1210_2012_power_tour_proves_you_can_kill_your_prius/
Háromezer autó, öt állam, 10 nap. Persze titkos szponzorunktól, Mr. Hufnageltől kapunk egy ’71 Buick combit, meg egy trélert, és avval megyünk keresztbe-kasul. Sajna a veterán rendszám hivatalosan csak Texasban használható, illetve a 2 kagylóüléses, bukócsöves versenyautó kényelmetlen lenne 4 embernek 5000 km-re. Úgyhogy mi a combival+trélerrel is neveztünk a Trabi mellett. Ennyi előny jár az amatőr Corvette-os, Mustangos kényelmes brigádnak:-).”

Forrás: Trabant-Wartburg Klub

Total
0
Megosztások
Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Kapcsolódó bejegyzések
Total
0
Share