Velodrom Millenáris: őrizendő kincs

Velodrom Millenáris. Ezrek mondogatják áhítattal e szavakat, várva, hogy elérkezzen a nap, amikor a döntött ovál szívében megkezdődik a letűnt korok járműveinek ünnepe.

Nincs még egy olyan hely a földön, ahol együtt parolázik a patkóhűtős Bugatti a KGST  „T-modelljével” – a Zsigulival, vagy ahol együtt láthat az ember  DeLorean-t és Wartburgot. Itt békében megfér egymás mellett a hátsókerék-hajtású Ford Escort és a pedálos Moszkvics, talán másutt soha nem adtak még egymásnak randevút.

A letűnt korok ruháiba öltözött résztvevők és a ritka, vagy szívünknek kedves régi autók, motorok, kerékpárok olyan felejthetetlen élményt nyújtanak a résztvevőknek, amit máshol egészen biztosan nem kaphatnak meg. A Velodrom Millenáris mindannyiunk közös emlékezete és őrizendő kincse is egyben.

>>>A KÉPRE KATTINTVA GALÉRIA NYÍLIK!<<<

Az idei rendezvény délután megkezdett és estébe hajló, öreg járgányokkal teli forgatagában Gönczy Bálint fényképezett nekünk, a képek megtekintéséhez jó szórakozást kívánunk!

Total
0
Megosztások
Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Kapcsolódó bejegyzések
Total
0
Share