Rolls-Royce Silver Shadow

Visszaidézzük kicsit a kellemes őszi idő hangulatát ebben a hidegben. Valentino fényképezte körbe a brit luxusautó-márka egyik gyönyörű példányát Nektek, és néhány információt is kért a tulajdonostól.

dsc_0011.jpg

Rolls-Royce Silver Shadow Long Wheelbase

1971-es kormányzati kivitel, ami többek között az eltérő fékrendszerben nyilvánul meg. 4 inch-el hosszabb (10,6cm) mint a normál kivitel. Opera ablak, szintszabályzó, elektromos ülés, klíma, szervó, Conolly bőr belső,
6750 cm3-es, V8-as motor.
Tulajdonosa fékhibásan vette, mindenki óvva intette tőle.

dsc_0027.jpg

Fabetét felújítás, fékjavítás (a kettes nagynyomású pumpa nyomórúdja volt rossz) után persze az összes cső szép sorjában megadta magát, ahogy megjött a nyomás. Érdekességképpen, hogy mennyire bonyolult a fék-szintszabályzó: a rendszer össze van kötve a csomagtér világításával. Így ha pakolunk a csomagtartóba, akkor plusz olajat juttat a hátsó szintszabályzókba.

dsc_0060.jpg

Keleti alkatrész is akad az autón, mégpedig a Polonez első lámpák, mert a tulajdonos megunta a komplett lámpát cserélgetni. Természetesen azonnal visszaalakítható ez a módosítás az eredeti változatra. A képre kattintva galéria nyílik:

Total
0
Megosztások
Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Kapcsolódó bejegyzések
Total
0
Share