Tom Hanks átvette az egyedi kispókját

Még a nyár közepén írtunk arról, hogy a hazánkban forgató hollywoodi filmsztár, Tom Hanks annyira meglepődött az itt-ott még az utcákon feltűnő Polski Fiat 126p kisautón, hogy számtalan közös fotó született kettejükkel. A képek természetesen villámsebességgel bejárták az internetet és a legnépszerűbb közösségi felületeket is.

24176979_1633853406705126_8173256592407012681_n.jpg

A fotókat természetesen a lengyelek is látták, és Bielsko-Biała városának vezetése, valamint az ott élő rajongók eldöntötték, hogy meglepik a színészt egy egyedi kispókkal. Pár hónapja láthattátok az oldalunkon azt az 1974-es példányt, amelyet a lengyel Carlex Design vett kezelésbe, hogy teljes egészében felújítsák és átalakítsák, így született meg a Polski Fiat 126 T, amelyben a T betű Tom Hanksre utal. 

A napokban a lengyel kisautó eljutott Holywoodba, ahol a népszerű színész a házánál vehette át az egyedi, névre szóló kispolszkit. Nem tétlenkedett sokat, rögtön ment vele egy kört, amit az alábbi videóban lehet látni. Kétség sem fér hozzá, hogy mostantól a világ leghíresebb kispókja Tom Hanksé. Gázt neki Forest, gázt neki!!!

 

 

Képek: Carlex Design

Total
0
Megosztások
2 hozzászolás
  1. Mostmár legalább az USA-ban is lehet hallani , hogy Hutyutyutyu-hutyu hutyu hutyu hutyutyutyu… 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Kapcsolódó bejegyzések
Total
0
Share