Snowkhana 2017. – csíntalan vagy rendes?

A Ford Snowkhana stábja ismét kitett magáért, az idei karácsonyi filmük már interaktív, úgyhogy Mental Blockot és Fiesta WRC versenygépét végre te irányíthatod. Éld át a képzeletbeli világot, ahol újra meg újra eldöntheted, hogyan alakuljon a történet – és azt is, hogy a csintalan vagy a rendes megoldást választod-e.

snowkarma6_800.jpg

A 360 fokos animációban leégetheted a karácsonyfát, segíthetsz kihúzni a hóból a Mikulás szánját, vagy egy konyhai versenyjelenetben kelbimbók közt szlalomozhatsz; és mindez csakis attól függ, hogy éppen milyen megoldást választasz. A film végén pedig azt is megtudhatod, milyen ajándékra számíthatsz, amikor felébredsz Karácsony reggelén. A film több mint 25 jelenete és 12 különböző beállítása egyetlen ember munkájával készült, aki majdnem 3000 képet készített. egy Canon Eos 5D MkII kamera segítségével.  Az új epizódban rejtett jelenetek is vannak, amelyek akkor aktiválódnak, ha túl sokáig késlekedsz a döntéssel, vagy ha a csintalan megoldást választod, úgyhogy a film annyiféle megoldást tartalmaz, hogy egyszerre talán nem is tudod mindet végignézni.

unknown.jpg

Bizonyos cselekményszálakat választva előfordulhat, hogy a néző kihagyja a következő dolgok némelyikét, ezért érdemes visszalépni, és újra végignézni a filmet. (Egy tipp: aki a csintalan megoldásokat választja, többet láthat ezekből.) Így például feltűnik egy kétdimenziós rajz-animáció, drift bemutató egy Lego Speed Champions Ford GT-vel, egy klasszikus filmjelenet néhány szokatlan karakterrel, illetve számos más speciális jelenet is, ha a néző túl sokáig bizonytalankodik egy-egy döntéssel, vagy éppen a csintalan utat választja.

Érdekesség, hogy az első film forgatásához használt Fiesta játékautót a Ford Performance egyik munkatársának kisfiától kérték kölcsön; ezt később visszaadták neki, és inkább vásároltak egy újat a filmezéshez. A Snowkarma-epizód forgatásához nyolc flakon hó-sprayt, hét flakon purhabot, hat nagyméretű bútorlapot és összesen 85 darab autó- és emberfigurát használtak. A díszletek felépítéséhez, a jelenetek megtervezéséhez és a film leforgatásához egy ember 130 órányi munkája kellett. A konyhai jelenetek kivételével az egész film egy fűtetlen télikertben készült.

Ha kíváncsi vagy rá, mit gondol rólad idén a Mikulás, akkor a lenti linken játssz egy kicsit a ‘Snowkarma: csintalan, vagy rendes?’ filmmel – de aztán ne nekünk panaszkodj, ha a Mikulástól nem azt kapod, amit kívántál! Jó szórakozást!

Snowkarma – Naughty or Nice?

Total
0
Megosztások
Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Kapcsolódó bejegyzések
Total
0
Share