Mit rejt a nagyi garázsa?

Amerikában minden lehetséges. Egy Reddit-felhasználó osztotta meg érdekes történetét, miszerint a nagymamája házának garázsában két egzotikus sportkocsira lelt. A Lamborghini Countach és a Ferrari 308 elég viharvert, de még bőven menthető állapotban várta nagyjából 20 éve, hogy valaki ismét felfedezze őket. A történet egyébként már-már prózai: az azóta elhunyt nagypapa, egzotikus autókat kölcsönző cégéből származnak a gépek. A kölcsönzőt akkor zárta be, amikor a biztosítási díjak megemelkedtek. A család remélhetőleg értékesíti a két klasszikust, kár volna tovább sorvasztani őket.

Ennyi volna a hivatalos történet, amit a classiccars.com-on találtam. Engem viszont jobban érdekel, mi van a Lamborghini mögött, amit egy szóval sem említ az unoka. Ha két évtized után felkeltette a család figyelmét a két olasz, talán fehér bika árnyékában megbúvó MG-t is felfedezik egyszer.

2. Roncsvadászok Oldtimer & Youngtimer Találkozó

Tavaly szeptemberben szerveztük meg a vancello.hu első találkozóját Fóton, amely nagy sikert aratott a klasszikus járművek kedvelőinek és a lelkes roncsvadászok körében. A fő vezérelvünk az volt, hogy Magyarország legnagyobb veterános közösségét, a vancello.hu Roncsvadászok csoport tagjait egy igazán jó hangulatú összejövetelre hívjuk, ahol az oldtimer és youngtimer autók és motorok, illetve egyéb járművek színes és olajszagos kavalkádját vonultassuk fel. Már az első rendezvényünkön is közel 200 járművet lehetett megcsodálni. 2018. szeptember 15-én ismételten várunk minden kedves olvasót, roncsvadászt, rajongókat, autósokat, motorosokat, járműimádókat és úgy általában mindenkit, akit egy kicsit is megszédít a benzingőz! A helyszín ismételten Fót, Fáy présház, színes programok várják a látogatókat, a kiállítók járműveit pedig most is díjazni fogjuk. Mivel az idei évben elindítottuk a Roncsvadászok90 csoportunkat is, ezért idén már az 1999. december 31. előtt gyártott járműveket is várjuk.

>>> Az eseményről bővebb információk ITT <<<

>>> Regisztráció <<<

Total
0
Megosztások
Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Kapcsolódó bejegyzések
Total
0
Share