Üdvözlünk a megújult oldalon!

Tizenhárom év. Ennyi idő telt el azóta, hogy a vancello.hu első bejegyzését legépeltem. Már az első évben is több tízezren néztétek meg, ami arra sarkallt, hogy minél többet, minél jobban írjak Nektek azokról a dolgokról, amik engem is érdekelnek az autók világában. Később lettek segítőim, szerzőtársaim is, az oldal látogatottsága pedig hamar átlépte a milliós számot. Nélkületek, benzinvérű olvasók nélkül mit sem érne egy autós oldal, így Ti ösztönöztetek minket mindig a fejlődésre – a statisztikai adatok mellett szóban és írásban biztatva minket – amiért hálával tartozunk Nektek.

Végül tavaly született egy döntés, miszerint nem halogathatjuk tovább a fejlesztést, ennek az első lépését láthatod most. Immár önálló lábakon, korszerű felülettel várunk minden nap, amikor autós érdekességekre vágysz.

Bízunk benne, hogy elnyeri tetszéseteket, mi pedig már a következő, sokkal nagyobb fejlesztésen munkálkodunk a háttérben, de közben nem feledkezünk meg Rólatok sem: sok újdonság van készülőben, nem lesz hiány a tesztekben, bemutatókban, érdekességekben.

Az új weboldal indításával egyidejűleg a régit megszüntettük, így ha régebbi írásaink közül szeretnél szemezgetni, azokat is megtalálod itt, az új vancello.hu-n, az archívum rovatban.

Mindenkinek köszönjük, hogy velünk tart!

Total
0
Megosztások
Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Kapcsolódó bejegyzések
Total
0
Share