Pajtában lelt Lola T332 versenyautó

Sok érdekes autó alussza álmát elfeledve egy pajtában, szeretek ilyen vasakról képeket nézni. Az egyik legjobb “csemege” a versenyautó. Mint alább láthatjátok, ezúttal egy Lola T332-es akadt horogra 1974-ből, amiben a kormányt Brian Redman forgatta.

A 80-as évek közepéig még átalakítva versenyeztek vele, aztán valahogy megfeledkeztek róla. Szerencsére előkerült, így mi is megcsodálhatjuk a nyugdíjas aszfaltbetyárt, ami még porosan-rozsdásan is szívet melengető látvány. Jelenleg az e-Bay-en 60 ezer dollárért kelleti magát az autó, remélem, jó kezekbe kerül.

Forrás: photobucket.com

Total
0
Megosztások
14 hozzászolás
  1. Én is mindig ilyen pajtában lelet csodákról álmodozom, amit gombokért meg lehet szerezni… Mondjuk én inkább egy veterán Vespát szeretnék találni… 🙂

  2. Nagyon zsír … én egy 356 carrera speedstert szeretnék találni valami pajtában …

  3. én egy lotus cortinát szeretnék találni a pajtában. de nem sértődöm meg ha csak egy carlton porosodna ott és nem a rotakapa…

  4. Eegen… Ha már elég gazdag leszek, nem alapítványokat tömök, hanem pajtákat veszek nagyobb tételben és mai sportautókat dugok a széna alá…

  5. a pajtás kocsi a veterános hirdetések csimborasszója. durvább mint a bácsis. talán a pajtás bácsis üti. (a non-plus-ultra női tulajostól, a tanya-banyás)

  6. Őexc.Vitéz Bivalybasznádhy. Dr. Őfőméltóságu Úr szerint:

    Nem dohányzott a tulajdonos???

  7. @tomtyi: akkor már (Gibbons-szal együtt) hárman vagyunk. 🙂
    Mondjuk ezek közül nekem a Ferrari volt a kedvencem, meg a Monteverdi. Ferrari a külseje, meg a (ha jól emlékszem) 550LE-s motorja miatt, a Monteverdi meg a neve miatt.

  8. Gyerekek!

    Ha tud valaki még pajtát Allard J2X-el vagy Ford-T 1924-el szóljon.Egyenlőre kiegyeznék matchboxxal is.

  9. pajta rendel, egy B-s Audival és egy Lancia 037-el. köszi 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Kapcsolódó bejegyzések
Total
0
Share