Reggeli rozsda: innen szép nyerni!

A mai reggeli rozsda annyiban lesz rendhagyó, hogy az egyik saját autóm a szereplője. Igen, a Lada. Legutóbb ott hagytam abba a történetét, hogy műhelybe költözött, majd onnan egy udvarba, ahol most is áll. Mivel nemsokára kezdetét veszi a felújítása, így készítettem róla sebtében pár “előtte” fényképet. Mit ne mondjak, különb autókat láttam a helyi MÉH telepen felkockázva, de a szerelemben ne keressünk értelmes indokokat: Cixi megújul, és kész.

Sokat nem romlott az állaga, mert már nem tud hova.

Elrettentésül egy rövid lista a teljesség igénye nélkül arról, hogy mit kell rajta kicserélni:
két hátsó sárvédő, hátfal, köténylemez, küszöbök, taposók, ajtók (mind a négy cserés), csomagtérfedél, ajtókéderek, motorháztető, pótkerék alatti lemez (alias bili), üléstartó bak, műszerfal, teljes beltér, kipufogórendszer, kell egy motorfelújítás is, ablakmosó tartály, akkumulátor, karburátor, gyújtás, hátsó lámpák, kerekek, fékek, összekötők, kormánymű, rugók, lengéscsillapítók, váltó, fűtőventillátor, kalaptartó, hűtőrács.

Néha azt kérdezem magamtól, marad-e valami az eredeti autómból?

1

A listából a vastagon szedett dolgok nincsenek még beszerezve. A felújítás lépéseiről mindig írok majd, remélem, hogy velem tartotok!

Total
0
Megosztások
Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Kapcsolódó bejegyzések
Total
0
Share