Reggeli rozsda: ’65-ös Maserati az istállóból

Több mint 30 évig érlelődött egy istállóban ez a valaha szebb napokat látott Maserati Sebring. Az 1965-től 1969-ig, a második szériában készült gyönyörű olasz gép szíve egy soros hathengeres, 4012 ccm-es motor, ami 255 LE-s teljesítményével az utak királya lehetett a hatvanas években.

Azért is szomorú látvány, hogy így elbántak vele, mert mindössze 593 Sebring készült. A leírás szerint a beltér meglepően jó állapotban maradt fenn, de a Giovanni Michelotti által, a Vignale stúdiónál tervezett karosszéria súlyos korróziótól szenved, és már inkább alkatrészként próbálták értékesíteni. Bízzunk benne, hogy valaki mégis inkább megmenti a szétbontástól az olasz ritkaságot.

Total
0
Megosztások
Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Kapcsolódó bejegyzések
Read More

Reggeli rozsda: Typ3

“A közönséges nyír vagy bibircses nyír (Betula pendula) a nyírfafélék (Betulaceae) családjába tartozó, természetes körülmények között leginkább a tajga éghajlati öv alatt honos fafaj.Gyorsan növő, egylaki fa. Idős…
Total
0
Share