Harmadszor gyűltek össze az olasz autók szerelmesei Várpalotán

A borongós idő nem kedvez az autós eseményeknek. Így lehetett volna ma is, de az égiek kegyesek voltak Várpalotán, a III. Olasz autó kiállítás és szépségverseny résztvevőivel és látogatóival. Mintha kevesebb lett volna a látnivaló mennyiségben kifejezve, de a minőségre most sem lehetett panaszunk.

Ami bennünket illet, számunkra minden ilyen esemény szívfájdító, hiszen Ali Maseratija nagyszervizre vár, az én Deltám pedig még darabokban van. Azért bízunk benne, hogy legközelebb már mi is a kiállítók közt lehetünk.
A kiállított autók skálája itt mindig széles. A hatvanas évektől a legfrissebb típusokig, 500-as Fiattól a Lamborghiniig mindenféle gyönyörködnivaló fellelhető.

A Nagy Szürke Magyar Mókuskerékből remek kiugrási lehetőség kínálkozik a Thury vár előtti impozáns téren, itt legalább mosolygós arcokat lát az ember.

Személy szerint nem emelnék ki kedvencet a kiállított gépekből, hiszen mindegyik külön-külön egy ember álma, munkája és szenvedélye. Köszönjük mindenkinek, hogy megnézhettük ezeket a nagyszerű taljàn alkotásokat!

Total
0
Megosztások
Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Kapcsolódó bejegyzések
Total
0
Share