Ezt mind átéltük!

2012. Mit írhatnék erről az évről egy szóban, ami összefoglalja mindazt, ami velünk történt? Mozgalmas? Pozitív? Valószínűleg ezek a megfelelő szavak.

Kezdem az összefoglalót a szárazanyaggal: idén hány km-t nem vezettetek, csak azért, mert minket néztetek?

A vancello.hu főoldalát 2012-ben 385.000 alkalommal nyitottátok meg, ami nagyjából 80 ezerrel több, mint a 2011-es adat. Úgy érzem, kitettünk magunkért, köszönjük a bizalmat! Ezt a szép mennyiséget még tetézi a Facebook-mellékletünk statisztikája: hetente 30.000 és 90.000 közötti mennyiségben kattintottatok oda. A közösségi média erejét mi is megtapasztaltuk, a melléklet kissé túllőtt a főoldalon. Maradjunk a legkisebb adatnál, így is idén több, mint másfél millió alkalommal néztétek meg az oda posztolt képeket, videókat.

Nos, akkor számoljunk: 1.500.000 + 385.000 =  1.885.000. Legkevesebbszer is ennyi alkalommal töltöttetek velünk nagyjából 1 percet (nyilván hosszabb cikkeknél azért ennél jóval többet, egy Facebook képnél pedig jóval kevesebbet, de így könnyebb számolnom. 🙂 ).

Így már látható, hogy 31416 órát töltöttetek a vancello.hu előtt, ami egy 65 km/h-s átlagsebességgel haladó Lada 2105 típusú vassal 2.042.040 km megtételére lett volna elég. Ejnye!

Ez az elképzelhetetlenül nagy távolság 2,6 Föld-Hold oda-vissza útra lett volna elegendő. (Közben 136 olajcserét azért be kellett volna iktatni.)

Hogy mi volt az oka annak, hogy ennyit velünk voltatok?

A számtalan egyképes, vagy rövid történetes írás mellett megjártuk idén az OT Expót – első alkalommal sajtósként, interjút készíthettem Stasys Brundzával, ülhettem Renault Gordiniben, majd később vezettem Chevy Impalát NaNo jóvoltából. Jártunk rallyversenyen, márkatalálkozón, CaShék támogatásával megalakult a Vancello Team – immár nem egyetlen ember munkája ez az oldal. Fotóztunk elhagyott épületekben sokmilliós Trabikat, a Vértes útjain hajtottunk BMW kabriót, kapartattunk Mazda roadstert. Tavasszal elbúcsúztattuk a Lada 2107-est, év végén pedig együtt köszöntünk el az utolsó “klasszik” Ladától.

Sok-sok alkalommal kerültünk ki a Blog.hu és az Index.hu főoldalára, amit ezúton is köszönünk az illetékeseknek, reméljük, hogy alkalmi látogatóinknak sem okoztunk csalódást!

Köszönjük a Totalcar.hu-nak, hogy évekig a Külsőség rovatban szerepelhetett az oldal, új céljaink miatt megváltunk tőlük, reméljük, nem neheztelnek emiatt ránk!

A Facebook-mellékletre feltöltöttünk Nektek több, mint ezer gyönyörű, vagy érdekes képet, ami nem kis mennyiség, a gépeinken szereplő fotókról nem is beszélve. Ezeket a fotókat aztán büszkén találtuk meg később a nálunk még sokkal nagyobb weboldalakon is, így legalább látjuk, hogy ők is velünk vannak. 🙂

Köszönjük a számtalan meghívást a különböző kisebb-nagyobb rendezvényekre a rendezőknek! Sajnos az időnk nekünk is véges, nem tudtunk minden kérésnek eleget tenni, 2013-ban igyekszünk hatékonyabban jelen lenni ezeken az eseményeken.

Leginkább pedig köszönet Neked, kedves Olvasó, aki velünk voltál, néztél minket, olvastál, képet-videót-bármit küldtél, vagy csak egyszerűen nyomtál egy Like-ot az oldalon!

Tartsatok 2013-ban is velünk! 

Total
0
Megosztások
7 hozzászolás
  1. Jó kis év volt,rengeteg jó képpel,cikkel.
    BÚÉK! 🙂

  2. Magyar[HUN]: nem tudom, miért, de nálam admin felületen látszik csak a kommented. Azért köszi, neked is! 🙂

  3. “Köszönjük a Totalcar.hu-nak, hogy évekig a Külsőség rovatban szerepelhetett az oldal, új céljaink miatt megváltunk tőlük, reméljük, nem neheztelnek emiatt ránk!”

    őőő, én onnan kattintottam ide. 🙂

  4. @Rocko-: Pedig már vagy egy hete, hogy küldtem nekik üzenetet. Nem tudom, miért nem vették még le. Majd megoldják úgyis. 🙂

  5. @Rocko-: Látod, megoldották ők, csak idő kellett hozzá. Gondolom elsejétől vették le, mert valaki mondta, hogy már nem szerepelt ott a legfrissebb írás. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Kapcsolódó bejegyzések
Total
0
Share