Az év hazai autós eseménye: Velodrom Millenáris!

Szombatra ne tervezz más programot! Idén is összegyűlnek a szebbnél szebb öreg járgányok a Velodrom betonovál-kebelén, hogy maradandó emlékeket nyújtsanak a kilátogatóknak. Aki már volt, az tudja, milyen fantasztikus érzés a körözgető régi vasak látványa, zenebonája, illata, és persze a hangulat.

Ezúttal délután kezdődik a rendezvény, és este 22:00-ig meg sem áll a klasszikus járgányok forgataga. Íme, pár fontos információ a Velodrom Millenáris weboldaláról:

Belépőjegy stílusos, nosztalgikus öltözékben (elvárás):

  • Felnőtt: 1800,- Ft  (6,- EUR)

Belépőjegy napjaink viseletében korra való tekintet nélkül:

  • Egységesen: 3000,- Ft  (10,- EUR)

Gyermekek 150 cm-es magasságig ingyenesen jöhetnek. Stílusos ruházatuk nem kötelező, de lehetőség szerint így érkezzenek kísérőikkel.

Az elvárt megjelenésről itt található részletesebb ismertetés.

Kérünk minden kedves részvevőt és látogatót, hogy hozzon magával valamilyen fényforrást, mert a pálya fényei és az extra megvilágítás üzemelni fog, de külön hangulata lesz a sok egyéni kis fénynek. Ez lehet kézi- vagy fejlámpa, lényeg, hogy kibírjon 2-3 órányi világítást. Természetesen nem gyertyára, petróleumlámpára, fáklyára, öngyújtóra gondoltunk 🙂

Közönségcsalogató Rozsdakupacéktól, szerintem első osztályú, inkább filmezniük kéne:

A rendezvény Facebook-oldalán rengeteg képet és információt találsz, nézd csak meg, érdemes: www.facebook.com/Velodrom.Millenaris
Gyere Te is, hozz magaddal legalább még egy embert, ezt az eseményt halálos vétek kihagyni!

Total
0
Megosztások
Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Kapcsolódó bejegyzések
Total
0
Share