USA lámpa és vaskalap

Amerikai Egyesült Államok. Lakossága 331,9 millió fő, a tömeggyártású motorizáció bölcsője. Gyakorlatilag már gyerekkorban megszerezhető a jogosítvány. Az ott közlekedők is használják az irányjelzőt és tudják,hogy ha valami villog, akkor függetlenül attól, hogy piros, vagy borostyánsárga, az irányváltási szándékot jelez. Számtalan európai autótípus szalad náluk gond nélkül az utakon.

Magyarország. Lakossága 9,7 millió fő. Az amerikai, borostyánsárga helyzetjelzős Volvo és BMW típusok gond nélkül közlekedhetnek, de az amerikai gyártású autókon ezeket ki kell kötni. A magyar ember nagyon buta a vezetői szerint, hiszen az irányjelzőket is borostyánsárgára kell átalakítani.

Egy ezer éves KÖHÉM-rendeletre hivatkozva a műszaki vizsgán E betűt keresnek a lámpában, a szélvédőben és a biztonsági övekben, mert az csak 331 millió embernek felelt meg, az itteni 9 millió számára nyilván életveszélyes! Az amerikai autós egyébként is rohadjon meg, hogy ilyen drága autóra van pénze! Az nem számít, hogy a legtöbb, régi amcsi vas nem kerül annyiba, mint a modern világításával a szememet kisütő Suzuki SX4 S-Cross…

Hát így mennek errefelé a dolgok. Itt rendnek kell lennie, a hanyatló nyugatot imádók pedig vesszenek mind! A Tisztelt Olvasónak milyen ósdi baromságból van elege a hazai autózást illetően?

Total
0
Megosztások
Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Kapcsolódó bejegyzések
Total
0
Share