Felsőtárkányba hívtuk az olasz járgányok szerelmeseit

Szenvedélyesen szeretjük a hegyvidéket, a jó kávét és az olasz autókat. E három szerelmünk augusztus utolsó napján, a Bükk ölelésében, Felsőtárkányban, a Kappu Plusz Café előtti területen ötvöződött, egy kellemes nyárbúcsúztató találkozó keretein belül: itt tartottuk meg az I. Caffé Driver olaszautós találkozót és túrát.

Először rendeztünk találkozót ezen a környéken, és ugyan a hely varázsa ismert volt előttünk, nem tudtuk pontosan, hogy mennyi résztvevővel számolhatunk. Végül egy kisebb területet foglaltunk le a találkozó színhelyéül. Szerencsére éppen elég volt, de a nap végére bizonyossá vált, hogy jövőre már egy nagyobb területre lesz szükség az ismétléshez. 

Egy találkozó sikere nemcsak a szervezőkön áll, hanem a résztvevőkén is, és nem okoztatok csalódást! Csodás autókkal érkeztetek, amik mind egyenként is négykerekű szentélyei a talján szenvedélynek. Aki eljött, olyan csodákat láthatott egymás mellett parkolni, mint az Alfa Romeo Alfetta, Fiat X 1/9, vagy a Maserati Shamal, de volt Fiat Regata, Lancia Musa, és személyes kedvencem, egy gyönyörűen megépített Seicento is.  

Jómagam a napi használatú Lybra SW-vel érkeztem, és szerencsére a már említett Musa mellett egy Kappa Coupé és két Kappa is képviselte a számomra legkedvesebb itáliai autómárkát. 

Fél tízre már megérkezett a résztvevők java, és egy kellemes kávézást és nézelődést követően Ali szerzőtársam Maseratiját követve elindult a túra. Számomra öröm volt nézni a színes-illatos konvojt, ahogy távolodott, de egyben bánat is, hiszen nem tarthattam velük. A nevemet viselő eseményen ismét én lettem a portás arra az esetre, ha valaki később érkezne. Nem túl hálás, de igen fontos feladat. : ) 

A túra a tervek szerint, valamivel déli 12 óra előtt ért véget, a beparkolást követően pedig kezdetét vette az ebéd, a Leves és Borsod Burger olasz ízeinek köszönhetően. A hangulat ekkortól vált olyan igazi találkozó jellegűvé, hiszen nyíltak a motorháztetők, kattogtak a fényképezőgépek és indultak a beszélgetések.  

Szeretném megemlíteni, hogy számomra külön öröm volt egy négytagú Vespa különítmény érkezése, akik Debrecenből robogtak Felsőtárkányba, gazdagítva ezzel az élményeinket. Köszönet érte nekik! 

Megnyugtató, hogy a Caffé Driver rendezvényünk “pilot” epizódja sikeresen zárult. Köszönöm, köszönjük a sok pozitív visszajelzést, a búcsúzáskor kapott pár jó szót! Ilyenkor érzem igazán, hogy megérte dolgozni a szervezésen a segítőinkkel, ezúton köszönöm nekik is! Ígérjük, hogy jövőre ismét összehozunk e helyen Benneteket, immár egy nagyobb összejövetelen! Caffé Driver találkozón pedig az ország más pontjain is összefuthatunk majd. Ha kávézód van, és Te is szívesen látnál érdekes járgányokat a parkolódban, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Total
0
Megosztások
Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Kapcsolódó bejegyzések
Total
0
Share