Reggeli Rozsda: hamisítványok

Szeretem a patinás, megkopott, öreg, rozsdás autókat, szerintem nem vagyok ezzel egyedül. Attól viszont kinyílik a bicska a zsebemben, amikor jó autókat szándékosan megrohasztva – feldíszítve stílusnak akarnak beállítani. Aki stílusnak nevezi a szándékos rongálást, az egyéb aljasságokra is képes. Ha egy menthetetlen roncshalommal teszik mindezt a “show kedvéért”, az egészen más, ahhoz nem kell elrontani egy javítható, vagy jó autót. A mesterségesen rozsdásított gépek tulajdonosai vajon betörik az új telefonjuk kijelzőjét? Esetleg csákányt állítanak a hibátlan hűtőszekrénybe? Leverik a házukról a vakolatot? Te mit gondolsz erről?

Total
0
Megosztások
4 hozzászolás
  1. Szerintem nem rongálás. Az övé. És ezekért (ez még ki is néz valahogy) nem kár, hisz csak egy rom, ami kormol és még csak a hajtása sincs rendben. Ami itt valójában történik, az nem tönkretétel, hanem a külső változtatása. Ezek az autók műszakilag teljesen rendben vannak (kivéve a a kivételt ugyebár) és csak olyan, mintha a hűtőt átfényeznéd, a telefonra fóliát/tokot tennél…:) Ez a véleményem…:) Viktor? 🙂

  2. Én sem tudom hová tenni ezt a rozsdásítást…. de ez még mindig jobb, mint a Homasita cikkekkel teliaggatott fostalicskák.

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Kapcsolódó bejegyzések
Total
0
Share