Ez történik az autóddal, ha 37 évig az erdőben hagyod

1981. Először repül a Columbia űrsikló, megalakul a Pet Shop Boys, Nelson Piquet Forma 1-es világbajnok lesz, megszületik Fernando Alonso, meg e sorok írója. Valaki pedig az erdő szélén leparkolja a Volkswagen Bogarát, ki tudja miért.

bogar_37_ev_rozsda_1.jpg

Talán egy apró műszaki hiba? Esetleg az idős tulajdonos betegsége miatt kezdte meg kényszerű pihenőjét? Nem tudni. Az viszont biztos, hogy ott pihen most is, amikor már csak a benne lévő kormány is értékes alkatrésznek számít veterános körökben. A természet lassan, de biztosan nyeli el a kis német léghűtésest, és mintha már valakik passzióból meg is rongálták volna az évek súlya alatt roskadozó testét. Sajnos sok ilyen autót láttam már, ami egy kis gondoskodással, pár évvel ezelőtt menthető lett volna még, de az égiek másképpen akarták. Így nem maradt számára más “feladat”, mint az enyészet, pedig egy megfelelően karbantartott Bogár még napjainkban is kimegy a világból. Vigyázzunk az öreg gépekre, hogy ne kerüljenek ilyen szomorú állapotba! 

2. Roncsvadászok Oldtimer & Youngtimer Találkozó

Tavaly szeptemberben szerveztük meg a vancello.hu első találkozóját Fóton, amely nagy sikert aratott a klasszikus járművek kedvelőinek és a lelkes roncsvadászok körében. A fő vezérelvünk az volt, hogy Magyarország legnagyobb veterános közösségét, a vancello.hu Roncsvadászok csoport tagjait egy igazán jó hangulatú összejövetelre hívjuk, ahol az oldtimer és youngtimer autók és motorok, illetve egyéb járművek színes és olajszagos kavalkádját vonultassuk fel. Már az első rendezvényünkön is közel 200 járművet lehetett megcsodálni. 2018. szeptember 15-én ismételten várunk minden kedves olvasót, roncsvadászt, rajongókat, autósokat, motorosokat, járműimádókat és úgy általában mindenkit, akit egy kicsit is megszédít a benzingőz! A helyszín ismételten Fót, Fáy présház, színes programok várják a látogatókat, a kiállítók járműveit pedig most is díjazni fogjuk. Mivel az idei évben elindítottuk a Roncsvadászok90 csoportunkat is, ezért idén már az 1999. december 31. előtt gyártott járműveket is várjuk.

>>> Az eseményről bővebb információk ITT <<<

>>> Regisztráció <<<

Total
0
Megosztások
Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Kapcsolódó bejegyzések
Total
0
Share