Egyetlen pillanat egy veterán olasz gép újjászületéséből

Egy hétköznapi, dolgozó embernek évekig is eltarthat, mire végez az álomautója felújításával – magam is ilyen vagyok. Azt a hosszas folyamatot, amiben rengetegen vesznek részt kisebb-nagyobb mértékben, és nevetséges apróságok is hónapokra lefoglalják az embert, a végén mégis néhány A4-es oldalon össze tudom majd foglalni.

Ilyen ez a műfaj. Például amikor annyit írunk, hogy “kicseréltük a csavarokat horganyzottakra”, akkor a következő, hetekig tartó folyamatok zajlanak a négy szó mögött: a csavarokat kiszereltük, kiválogattuk, megpucoltuk-előkészítettük, elvittük a horganyzóba, visszahoztuk onnan, majd beépítettük.

Fellelési állapotban a cseredarab a Lybra SW csomagtartójában. Nagyon tudok örülni minden beszerzett alkatrésznek.

Most megosztom Veletek az egyik ilyen jelentéktelennek tűnő pillanatot, ami örömet hozott nekem e szürke hétköznapon: Csikó barátom jóvoltából lett egy jó hűtőventillátorom a Deltához. Nem nagy dolog, de ismét egy kis lépés a győzelem felé! Eddig is rengeteg ilyen boldogság-morzsában volt részem, és még jópár alkatrész fog ugyanígy utazni a youngtimer Lybra csomagtartójában, mire újra az utakat róhatja a szeptember 22-én már harmincnyolcadik életévét betöltő Delta. Maga az újjáépítés is egy életre szóló élményt nyújtó, hosszú-hosszú utazás, márpedig én szeretek utazni!

Az eredeti ventillátor kerete több helyen is toldozva-foltozva volt. Elkerülhetetlen a cseréje. A Fiat Regata is haználta ugyanezt

Köszönöm a meglepően sok érdeklődést az autómmal kapcsolatban, ezért is írtam most pár sort róla, hogy láthassátok: haladunk! Nagyon jól esik, hogy drukkoltok és nem feledtétek el, plusz motivációt adtok ezzel számomra! Ígérem, hogy ismét összefoglalom majd, ami eddig történt!

FRISSÍTVE!

Ismét takaríthatom majd a csomagtartót, de imádom ezeket a mohás-zuzmós, meg pókhálós holmikat, mert mind az autóm feltámadásához kellenek. 🙂

A péntek 13 számomra szerencsés nap volt, két lökhárítóval bővült az alkatrészbázis, szóval bőven van minek örülni. Hatalmas köszönet az alkatrészekért Tibornak! A képen látható a ventillátor is, szóval tényleg folyton történik valami, hiszen még a garázsig sem jutottam el vele.

Total
0
Megosztások
Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Kapcsolódó bejegyzések
Total
0
Share